Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: W0LF'iee

Nick admina banującego: T3R3p zgaduje
Data/Mapa: Mirage/ dzisiaj
IP/SteamID: 
STEAM UserID STEAM_1:1:48688528 
Serwer (mod): Only Mirage
Opis sytuacji: Gramy sobie normalnie i słysze nagle spiny dupy, ze czituje po raz pierwszy na tym serwie. Proszę ogarnijcie co nie których adminów albo do wymagań dodajcie, zeby była wymagana ranga wieksza niz gold 4, bo to są jakieś kpiny jak człowiek na odpale niszczy cały serwer i słyszy ze czituje, a co mają powiedziec pro gracze? Załóżmy wszedłby taki pashabiceps wydupcył cały serwer i dostał by bana pewnie, co? 

Nawet screena moge wstawic z 10 sekund przed banem.

http://iv.pl/images/84871176858348878687.jpg

Na screenie nic nie ma, bo na wallhackach modele postaci zazwyczaj są przezroczyste
Wycinek z konsoli: Nic nie ma w konsoli takiego

jedynie to Disconnect: STEAM UserID STEAM_1:1:48688528 is not allowed to join this server.

Przepraszam z góry za moje emocji, ale za przeproszeniem jestem mega wkurwiony.

Proszę o wypowiedzi większych rang z serwera, a nie silverow.

Opublikowano

Nie dostałem żadnych ss'ów, bo mówili, że nawet nie idzie tego robić na serwerach cs:Go (podobno) 

Po prostu gram sobie, a little który jest boostowany co nie ma nic do rzeczy, ale świadczy to, ze nie ma doświadczenia w tej grze.

Mowi, zeby mnie zbanowac. Więc ja nie wiem o co tu chodzi, a grał ze mną normalnie od ponad 3 dni

A jakbym dostał ss'y, to bym je tu od razu wstawił, żeby uspokoić tych silverow :(

Opublikowano

Nie ma żadnych dowodów na to, że czitowałem. Musicie się pofatygować o te SS'y jeżeli jest to możliwe. Co z tego, że mnie obserwowałeś, widziałeś kiedykolwiek odpalonych ludzi i wiesz co to znaczy w ogóle być odpalonym?

I pytanie najważniejsze jaką masz range w cs'ie, bo niższe rangi takie już są :)

Aprobuję o unbana :)

Opublikowano

WOLF ja też dostałem :D zaraz pisze odwołanie ciekawe co u mnie wyjdzie :D Mimo, ze ja tez dostałem bana i pewnie moje zdanie nic nie bedzie znaczyć ale grałem nie raz z nim i jak każdy ma sie lepszy i gorszy dzień(chyba normalne). Po prostu dobrze mu szło albo było wiecej lamek na serwie. Dla mnie to przykre ze admin, który ma golda ocenia ludzi w 10 rund i banuje...

• Lubię to! 1
Opublikowano

a więc czekam na rozpisane demo, które akcje wg Ciebie są spalone u niego a tymczasem masz mu dać UB

Jeśli Twoje  dowody pokażą iż latał odpalony to się go zbanuje, ale jak ktoś na CS:GO odpala to liczy się z tym iż niedługo jego konto zostanie zbanowane przez VAC.

Tyle w tym temacie!

Opublikowano

Dokładnie, po proszę o demo :). Zobaczymy czy na początku tego tygodnia albo nastepnęgo będzie vac, bo jak wiadomo VAC-i lecą falami

Opublikowano

VAC to można dostać za rok jak ktoś się dobrze kryje bo nie wszystkie czity są wykrywalne przez steam. 

Mnie to nie obchodzi, to się tyczy teraźniejszej sytuacji - także czekam na demo rozpisane. Widziałem, że u jego "kolegi" stwierdziłeś, że nie ma sensu się z całym UB Team kłócić - chociaż tego nie rozumiem zbytnio.

Link do HLTV + rozpiska - tylko to mnie interesuje, inaczej dostaje UB.

Opublikowano

Każdy następny post będzie karany warnem czekamy na rozpiske. 

A ty Wolf zachowujesz się jak dziecko co nam z twojego screena haha mało się nie popłakałem ze śmiechu jak to zoabczyłem każdy normalny kto robił by screena wyłączyłby wh to dlaczego nie miałbyś zrobić tego samego ehh.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.