Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Bot Dawid 
  • SteamID:
    STEAM_0:0:947403946
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    02.07.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Powód bana multi konto, podobno na tym koncie dostałem 5lat temu bana za wallhacka, ale konto na którym gram nie ma nawet roku, a na Katujem.eu gram od max 3 tygodni na tym koncie, proszę o rozpatrzenie bana, bo dostałem go bez powodu, może nie dopatrzenie bo ten sam nick, ale nie mam multikont

Edytowane przez Wodziu02
źle wpisany nick
  • Haha 1
Opublikowano

Screen nr 1 dwa różne konta na tym samym ip. :jaspersalut:

Screen nr 2 chciałeś się dzisiaj wbić na serwer z tego samego konta na którym dostałeś bana, ale z innego ip. 

IMG_3716.jpeg

IMG_3714.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Loguje się z cały czas tak samo, nie zmieniam ip, nie wiem dlaczego tak pokazuje, czasem jak sie logowałem to pokazywało że mnie loguje z opola a mieszkam gdzie indziej, nie zrobiłem nic, nie mam na to wpływu że tka powiem, nie wiem co więcej powiedzieć, ale nie zmieniałem nic, laguje się cały czas tak samo jak zwykle 

Chciał bym dodać że to nie moje konto, bo nawet teraz gram i ktoś jest na tym koncie na serwerze 

ban za nic.png

Edytowane przez Wodziu02
nie porozumienie
  • Junior Admin
Opublikowano
11 hours ago, Wodziu02 said:

Chciał bym dodać że to nie moje konto, bo nawet teraz gram i ktoś jest na tym koncie na serwerze 

Granie na mk = ban. Nawet jeśli ty nie grałeś na tamtym koncie to sam się wkopałeś samemu wchodząc na jeszcze innym koncie.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.