Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

Stan administracji Katujemu.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć użytkownicy forum grupy serwerów katujemy.eu, chciałbym abyście przyjrzeli się stanowi osób, którzy decydują o tym, czy nie jesteście przypadkiem szkodliwi Dla serwera

Rzućmy pierw okiem na 1 z administratorów - L3o. Przez całą historię swoich zarzuconych innym użytkownikom banów, z 28 aż 20 było nietrafionych, oraz uznanych przez resztę administratorów za oskarżenia nieprawidłowe.

Jeżeli zaś chodzi o sposób osądzania sporów, oraz wymierzanie werdyktów na serwerze, użytkownik ten również nie jest święty - Spójrzmy na post "Skarga - L3o" załączony przez ch33tos;

Post jest sformułowany prawidłowo, wykazujący wszelkie nieprawidłowości w postępowaniu, zauważone przez samego zamieszczającego, jak na to reagują administratorzy? Odpisują ironicznie, próbując zdyskredytować użytkownika, zamiast rozstrzygnąć spór "Odniose do tego się tylko i wyłącznie tak że w czasie gry wyglądało to tak a nie inaczej. I się tam nie popłacz bo moja funkcja jest to by banować podejrzanych graczy a potem rozpisać demo W MOIM CZASIE WOLNYM" - czy administratorowi przystoi pisać słowa w stylu "I się tam nie popłacz", lub banować użytkowników za MINIMALNE podejrzenie złamania regulaminu, a dopiero późniejsze w ogóle ZERKNIĘCIE na demko? Ile to zajmuje? 5-10 minut? Przepraszam bardzo, ale cóż jest tak wielce trudnego w odpaleniu demka na 1/4, przyklejeniu glazów do monitora, i sprawdzenie na timerze ile np. minęło milisekund od wyjścia przeciwnika i oddania strzału, lub jak dramatycznie przesunął się celownik? 

Brak wystarczających dowodów na to, że admin jest  nieodpowiedzialny, i nie nadaje się na taką pozycję? - Ban z 7 kwietnia zaczyna się słowami "Na wstępie dodam że od czasu pojawienia się na serwerze w ostatnim czasie grasz totalne ścierwo", "Pauza w graniu bo zbyt zaczęło śmierdzieć jak każdy zaczął Ci zwracać uwagę że jesteś odje****" Przepraszam, ale od kiedy pauzowanie gry oznacza, że ktoś musi mieć cheaty? Jak to rzekł sam L3o, istnieje też życie poza komputerem. 

Rzućmy okiem na najświeższego, wręcz już żałosnego bana sprzed 1 dnia 

"

Ja dodam tylko to

https://www.twitch.tv/tetrahedron666/clip/EasySaltySeahorsePeteZaroll-_JLQfFdYz5TAhfzm

Norecoil, pociski lecą tam gdzie strzelasz, widać to szczególnie na 3 killu na tickecie oraz strzelanie w smoke gdzie strzelasz wyżej nagle przeskok w dół i zabijasz 2 graczy przez smoke oczywiście też bez recoila.

Nie usuwaj shota bo i tak już go pobrałem.

Po drugie miałeś stream? Co z tego obecnie każdy płatny i parę bezpłatnych wspomagacze wspomaga ukrywanie visualsow na streamie "

Dlaczego admin stosuje sztuczki erystyczne w postaci pisania "Nie usuwaj shota, bo i tak już go pobrałem"; admin ma dobrze wyglądać w oczach ludzi, czy być kompetentny i sprawiedliwy? Po co ktoś miałby usuwać shota, którego sam zrobił? 2 - Istnieją cheaty z nakładką? Jakie, gdzie i kiedy.. I 3 - no recoil? Te argumenty nie świadczą o cheatach, a jedynie o niekompetencji osądzającego, i o tym że nie wie jak wygląda gra - nagły zjazd celownika? Widziałem tego klipa, czyżbyście zapomnieli że na waszym serwerze jest all-time tracker ile, i komu zadało się obrażeń? Chyba oczywiste, że jeśli wyświetli się komunikat na środku ekranu, że osoba została trafiona, to nagle nie zacznie celować w niebo. Polecam również zaopatrzyć się w słuchawki. Poza tym -w całym wątku były użyte takie słowa jak "daruj sobie xd", widocznie katujemy eu jeszcze nie odkryło merytokracji.

Zakończę wątek tym:

"

Witam,

Demko polecam obejrzeć całe zaledwie 10 minut oglądania tutaj wyszczególniłem co zwróciło moją uwagę:

5:30-6:00 3xaimbot ewidentnie ściąga celownik na głowę 1xwh 

6:35 aimbot podnosi celownik na głowę 

8:35 dziwnie merdasz tym celownikiem za modelem"

Nie zgadniecie - użytkownik został odbanowany. Mam zatem pytanie: Dlaczego admin, który nie ma absolutnego pojęcia o grze zajmuje się oglądaniem demek? Dlaczego ktoś, kto nawet nie wie, że w grze istnieje recoil control zajmuje się nie dość, że ocenianiem gier, to jeszcze wyszydzaniem innych? Cóż z niego za pożytek.. większość oskarżeń to dzieło przypadku, lecz najwyraźniej dla owego administratora jeśli podczas burzy pod niosę rękę i kilkaset metrów dalej uderzy piorun, to jestem Zeusem.

A to tylko jeden z wielu przypadków nadużyć.

Kończąc: opiekunowie zamiast poważne zajmować się skargami, zgłoszeniami i odwołaniami, leczą swoje kompleksy ironicznymi odpowiedziami, jak np. parafrazując: "daj se spokój", "emocjonalne wylewanie się", "tam sobie płaczesz", oraz prymitywne sztuczki erystyczne i używanie emotek, aby przedstawić drugą osobą w negatywnym świetle, bo nie ma się kompetencji na żadną polemikę. 

Całokształt tych osób wygląda, jakby banowali inne osoby, jedynie by zobaczyć jak są proszeni o cofnięcie kary, i żeby ich wyśmiać, zamiast zrobić sprawiedliwy osąd - finalnie i tak administracja jest na wygranej pozycji, bo większość osób wchodzi na te serwery raz na tydzień, lecz cierpią na tym stali gracze.

Prosiłbym o zastanowienie się przez opiekunów serwera, oraz administratorów, a najlepiej o zastanowienie nad poddaniem się do dymisji.

Zróbcie coś w końcu - gracze, albo właściciele, lub poważni opiekunowie serwera - bo to kpina z jednego z największych serwerów społeczności CS 2. Rozumiem waszą chciwość, ale bez przesady.

Edytowane przez an.alfa.beta
  • Junior Admin
Opublikowano

Witaj, jeżeli chcesz złożyć skargę na administrację serwera only mirage #1 zrób to w odpowiednim dziale, stosując się do wzoru.

• Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.