Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    sevv
  • SteamID:
    STEAM_0:0:147281049
  • Serwer:
    MIRAGE #5
  • Data:
    1.07.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Dostałem bana niestety znów za wh ): no nwm co już pisać. Chyba lecimy po rekord. No ogólnie mamy radar mamy słuchawki jeśli wiemy że bomba na A lub B no to celujemy się w miejsca gdzie może znajdować się potencjalnych przeciwników. No i w sumie jeśli gracz strzela się z kimś a widać było 2 no to ewidentnie gdzieś musi być 2 zawodnik. Druga sprawa jeśli miałbym wh no to jednak powinnem szybciej wiedzieć gdzie strzelić itp. Czekam na analizę :D 

Edytowane przez 1matijas1
Opublikowano (edytowane)

https://tv.katujemy.eu/CS2/12/dema//auto-20250701-2033-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__5_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip 

2:15 - strzał przez smoke w głowe 
6:34 - dosyć podejrzana jak dla mnie zamiana położenia celownika
11:09 - celowanie przez sciane (?)

22:43 - dziwny powrót do patrzenia shorta
36:22 - dziwne utrzymanie celownika na poziomie głowy podczas kucania przeciwnika

https://tv.katujemy.eu/CS2/12/dema//auto-20250701-2111-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__5_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
14:36 - jak dla mnie to jest troche celowanie przez ściane

Mimo to brakuje jednoznacznych dowodów o tym że zbanowany gracz miał cheaty (t.j. wh), więc w  takim razie bardzo przepraszam z moją decyzję i proszę o ub

Edytowane przez Cycuuofficial
Lanek  

Decyzja 24h

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.