Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    Hn
  • SteamID podejrzanego:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198400274261/
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    01.07.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Rodzaj cheata:
    wh + aimlock?
  • Link do demka:
  • Dowody:

33:15 - spodziewa się wychylenia z pałacu? Tyle terro żywych i akurat wcelowuje się w pałac, gdy typ cofa z niego i w timing się chowa, a później spodziewa się rampy kolejnego (z rampy mógł usłyszeć)
    38:30 - ładnie celownikiem przez ścianę za przeciwnikiem
    40:30 - według mnie bardzo szybka reakcja na wychylającego z tym odskoczeniem
    41:10 - aimlock i powrót na widocznego oponenta?
    42:20 - w 1/2 widać, dziwny lekki odruch myszką w górę jakby reakcja na tego co podskakiwał przed wychyleniem
    43 - odpuszczony mid do momentu, aż ktoś zaczął podchodzić, wcelowanie się idealnie jak typ miał wybiegać
    44:37 - full flash, a i tak celownik sztywno poszedł za typem do lewej, a po chwili wrócił?
    49:13 - głowa z deagla celując obok? w 1/4 wygląda to jak lekki ruch na głowę i powrót celownika do wcześniejszej pozycji
    50:30 - pomylił gracza z rampy z tym z pałacu i popatrzył sobie na niego XD
    51:53 - znów celowanie za przeciwnikiem
    46:53-47 - Praktycznie wszystkie strzały z awp trafione w meczu, większość była dość prosta, ale niektóre typu w tej czasówce? Celownik się zablokował? Po chwili zablokował się na kolesiu z pałacu na chwilę?

Runda 30 ogólnie dużo się dzieje, czekanie z przeskokiem z tetrisa na schody żeby nie zaskoczył przeciwnik na blisko na przykład

Podsumowując: W pół mapy znalazłem moim zdaniem kilka przypałowych akcji tego gracza, dodając do tego głupie zagrywki, resetowanie dobrych statystyk żeby być na dole tabeli, movment bota i rzucanie granatów jak Pago3, jest dla mnie oczywiste, że typ biega odpalony

Lanek  

Decyzja 24h

• Uwielbiam 1
Opublikowano

33:15 b+-

38:30 b-

40:30 mi to normalnie wygląda, b-

41:10 XD b+

42:20 mi to osobiście się bardzo nie podoba, b+, ten jego frag z 42:26 też dziwny

43:00 b+, ten jego swing na typa w tero z 43:30 też goofy

44:37 b+

49:13 b+

50:30 b+

51:53 b+

46:53-47:00 też b+

Dobra robota @ iNyols , dzięki za report:pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.