Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    MEGA DEMON
  • SteamID:
    76561198294119779
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    26.06.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

grałem sobie normalnie i strzeliłem w losowe miejsce w smoka trafiając chłopa Admin dał mi bana za wh nigdy nie miałem cheatów  

Opublikowano

No dobra dema do pobrania na dole (w pierwszym nie było tego co najbardziej było najdziwniejsze, więc z góry przepraszam)
https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20250625-2340-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20250626-0026-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
1 demo:
6:33 - Było to dziwne, bo wyglądało jakby gościu chciał dać w timing temu, co przebiegał pomiędzy szpara, ale tak jakby nie zdążył w niego dokładnie trafić.
8:48 - To też było dziwne tak jakby sprawdzał dwa razy czy gościu mu nie peeknie okna, ale to może być przypadek
29:15 - To było dziwne, bo albo było to wh, albo lucky timing jak sprawdził catwalka, ale wyglądało jakby był przygotowany bardziej że ktoś tam będzie już jak pilnował connectora.
29:50 - Dziwne bo jak wszedł gracz mu na celownik nagle strzelił ale no okej
32:24 - To było no okej, może nie dziwne bo byłem obijany przez ściane i raczej było info skoro się tam patrzył
2 demo:
13:14 - No sorry ale to akurat jest mega dziwne, dziwnie peekuje, ledwo patrzy prawa strone (nawet nie popatrzał się dobrze) i było to tak dziwne że no też to mnie zaintrygowało żebym miał na niego oko
13:43 - To też dziwne bo kto tak trzyma celownik na przeciwniku + wiedział że tam jest i tylko czekał na idealną okazje (była tez jedna runda gdzie się patrzył w ścianę czy mu idę xd, druga runda od 2,06 min do 2,28 później go zabiłem)
14:11 - Tutaj w ogóle mnie nie słyszał i rzucił granat w stronę rampy jak rushowałem, mega dziwne bo widzę że zawsze tego nie robił bo nikogo nie było a jak ktoś był no to musiał się jednak upewnić nie (lol)
17:40 - No tutaj bez wątpliwości wydaje mi się że dana osoba cheatowała najbardziej dziwniejsza sytuacja we całych 2 demach, tym bardziej po tych wszystkich dowodach mogę stwierdzić według mnie że ban był prawidłowy i osoba zgłaszająca unbana nie powinna mieć.

dziękuje

stau  

Decyzja 24h

Opublikowano

demko 1

6:33 - b-

8:48 - b-

29:15 - b+-

32:24 - przecież strzelałeś 3 sekundy przed peekiem, b-

demko 2

13:14 - słyszał kroki na blisko w konektorze, b-

13:43 - b-

14:11 - b+-

17:40 - b+-

Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.