Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Qb4a_

Odwołanie od bana - Qb4a_skins.army | 5VS5 #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Qb4a_skins.army
  • SteamID:
    STEAM_0:1:550745039
  • Serwer:
    5VS5 #2
  • Data:
    25.06.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Grałem ze znajomymi i postanowiliśmy rozegrać duele w pałacach A na pompy. Nie podpowiadaliśmy sobie na niekorzyść innych graczy na serwerze. Między nami przekazywaliśmy informacje o nas nie o innych graczach. Serdecznie przepraszam za problemy związane z nami. Jak widzicie w mojej kartotece nie było żadnego wybryku to był pierwszy i ostatni taki przypadek. Jeszcze raz przepraszam. Jak by była ewentualna opcja zmienienia tego "perma" na 1 msc

Opublikowano (edytowane)

Po obejrzeniu demka widać, że gracze od początku mówili prawdę – info było przekazywane tylko między sobą, bez wpływu na innych graczy, oraz potwierdza się, że latali po pałacach i robili między sobą 1v1 na pompy. Całość wyglądała bardziej na głupawkę ze znajomymi niż próbę psucia gry.
Skoro się przyznali, nie mają wcześniejszych przewinień i sytuacja nie wpłynęła na resztę graczy, to zamiast perma proponuję 30 dni. Uważam, że taka kara wystarczy i daje im szansę na ogarnięcie się.

Link do dema:
https://tv.katujemy.eu/CS2/8/dema//auto-20250625-0113-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Pozdrawiam.

Edytowane przez Rvmo979000
stau  

Decyzja 24h

Opublikowano

Na demku nie znalazłem żadnych dowodów na podpowiadanie sobie nawzajem. Na te wasze ustawki 1v1 przymknę oko, bardziej by pasowały do niewykonywania celów mapy, ale z racji, że macie wszyscy bana już od jakiegoś czasu to dostajecie w trójkę ub.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.