Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
-c-

Odwołanie od bana - -c^ | COD 301 LVL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    -c^
  • SteamID:
    STEAM_0:0:86658451
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    =Það er aðeins eitt svín
  • Data:
    23.06.2025
  • Mapa:
    de_alexandra
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Nie wiem, wiem jedynie że dostaje perma z povem na forum co każdą edycje jeśli nie raz to nawet kilka, więc prosiłbym żeby może świeży admini dostawali szkolenie z mojej historii banów na tym codzie i wątków na forum, co bym nie musiał za każdym razem być poszkodowanym, bo przyjdzie jakiś nowy i znowu mi go wrzuci xD Gram też trochę na cs2 losowe moce, tam jakoś jeszcze nie miałem tego problemu, co w 1.6.
    Pozdrawiam, liczę na szybki UB bo bym pograł po dłuższej przerwie, a nie wiecznie zbanowany co edycje i nowego admina xD
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

2:57 - sztucznie ten headshot wyglądał, do tego te ściągnięcie celownika w dół po fragu
4:28 - zaczyna strzelać w prawo od enemy, ale nagle celownik idealnie na głowie ląduje

4:59 - najpierw dziwny ruch w lewo , później w prawo i powrót celownika w to samo miejsce co początek skanu
5:09 - co tu się zadziało? widzi napis enemy, ale zamiast strzelać to celownik leci pod swoje nogi, wtf?
5:15 - pierwszy strzał totalnie obok w prawo, kolejny wprost w głowę
6:20 - standard, pierwsze strzały obok modelu, po nogach, ale oczywiście wpada głowa

12:40 - śmieszny ruch po probie skanu wcelowania w głowe i powrot na nogi 
13:45 - dziwne pływanie obrazu i idealny flick na głowę ledwo widocznego enemy

FUTUBA.  

Decyzja do 24h

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.