Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Nindżoski

bayern - barcelona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bayern w drugim meczu wejdzie podbudowany, lecz i tak to nic nie da. Barcelona jest teraz nie do powstrzymania. To co ostatnio Messi robi to ja nie mam pytań. HALA MADRID, ale i tak Barca wygra xd

Opublikowano

Jestem kibicem barcelony i zawsze jestem obiektywny, a takze nie zawsze uważam ją za faworyta. Jednak teraz myślę ze w tej edycji ligi mistrzów jest nie powstrzymana i ma najlepszą formę ze wszystkich obecnych drużyn. Bayern nie ma zadnych szans w rewanżu w meczu pierwszym nie pokazali nic oprócz usilnego bronienia się. Tym razem to nie Szachtar czy Porto i mecz u siebie nic im nie pomoże. Ja osobiście czekam na finał barcy z Realem

• Lubię to! 1
Opublikowano

Będzie to samo co bayern - porto ;d albo bayern znokautuje barce jak rok czy dwa temu co było 7:0 w dwumeczu ;p

Opublikowano

Ja jestem także za Barceloną. Mają teraz bardzo dobrą forme a zwłaszcza Messi z Neymarem i Suarezem obstawiam wynik w 2 meczy 4 :1

Opublikowano

Gra Barcelony polega na graniu po prostu w dziadka i rozszyfrowaniu gry przeciwnika przy czym męcząc go. Dobrze napisałeś, że "jedną nogą jest w finale". Takiej drużynie jak Barcelona strzelenie 3 goli na remis i na wygraną 4 to bardzo dużo. Guardiola chyba za dużo by wymagał i w dodatku Barca z pewnością nie odpuści i będzie starała swoją przewagę powiększyć i pokazać, że stać ją na to i zadebiutować po raz kolejny.

Opublikowano

W tym sezonie moja ukochana Barca jest nie do powstrzymania :D. Transfer Suareza okazał się być strzałem w dziesiątkę. Zbyt wiele nie pokazał w meczu z Bayernem, ale jest on świetny. To co zrobił Messi jest po prostu nie z tej Ziemi. Oby tak dalej :). Visca el Barca!

Opublikowano

Ten transfer Suareza na początku był krytykowany, dopiero po czasie wystrzelił...Ja jako wierny kibic Realu, powiem szczerze, obawiam się finału z Barceloną, oglądałem mecz i pierwszy raz gra Barcelony mnie nie nudziła...Co do rewanżu niby formalność, wątpię w to, że Bayern strzeli aż 3 bramki, gdyby był wynik chociaż 3:1 bramka na wyjeździe dużo daje,a tak to raczej Barcelona zagra w Berlinie z Realem, który powinien spokojnie odrobić tę jedną bramkę

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.