Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
krenysCARL

Odwołanie od bana - CARL Katujemy.eu | MIRAGE #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    CARL Katujemy.eu
  • SteamID:
    STEAM_0:1:705822859
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    21.06.2025
  • Mapa:
    MIRAGE #3
  • Opis sytuacji:
    Dzień dobry administracjo serwera Katujemy.eu 
    Chcialbym odwołać się od nie słusznego perm bana na waszym serwerze Mirage #3. Nie wiem nawet jak opisać mam wam swoją sytuacje ponieważ grając sobie przed chwilą na 
    waszym serwerze nagle dostałem perm bana, nie wiem czy ktoś mnie spectował czy nie i tak wszystko jest na demku. Ja ze swojej strony moge powiedzieć że jestem czysty mimo 
    tego ze moje konto może wydawać sie podejrzane przez brak prime i małą ilość godzin, nie mam na nim prime ponieważ nie jest mi potrzebny (gram tylko faceity) i czasami 
    wchodze sobie na serwer popykać for fun. Administrator "Okular" którego często spotykam na tej serwerowni mógłbym raczej potwierdzić to że nie gram na cheatach i nigdy ich
    nie używałem. Zasadniczo na waszej serwerowni gram tylko na 5vs5 gdzie osoby grajace tam troche mnie kojarzą tylko dzisiaj dołączyłem na zwykły mirage bo nie było slotów 
    ani osób na serwerach 5vs5. Zostawiam wam moje podanie o unbana do rozpatrzenie. Pozdrawiam całą administarcje i miłego dzionka chłopy 

faceitinvalida.png

• Dzięki 1
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.