Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: @blaszkaBiceps

Nick podejrzanego: -=byku=-
Rodzaj cheata: WH / ESP
Data/Mapa: de_dust2 , Coś około 18
Serwer (mod): Only DD2
IP/SteamID podejrzanego: #18 -=byku=- VALVE_2:0:885265914  178.37.137.73  Nonsteam 
Dowody: 

http://www71.zippyshare.com/v/wHaxYQCg/file.html

5:41 

5:52 - ja tam gościa nie widzę za cholerę...
7:28 - pre fire
7:52 - 8:31
8:59
9:08 - pre fire
9:15

Zapraszam Cię byku i innych do wypowiedzi na temat dema :)

P.S.: Nie uciekaj z serwera jak na niego wchodzę :D
  • Lubię to! 3
Opublikowano

5:41 -

5:52 +

7:28 +/-

7:52 - 8:31 +/-

9:08 +/-
9:15 - na słuch to mogło byc
Opublikowano

Obejrzałem całe demko, gracz poczuł, że admina nie ma i perfidnie się odpalił

Nie będę rozpisywał minut, wystarczą już 3-4minuty i widać, jakie info ma byku

Zwodziłeś nas długo, ale teraz już się nie obronisz.

Do zbanowania.

Opublikowano

5:41 -

5:52 +

7:28 +

7:52 - 8:31 +

9:08 +/-
9:15 +/- , było to słyszalne
Opublikowano

Spokojnie blaszka zaraz tutaj jeden kolega obejrzy demko i da werdykt dlateo zostalo otworzone, a wyjasnione nic nie jest bo sb zamykasz skarge ktorą sam piszesz. bez odbioru.

Opublikowano

I co, że niby teraz kolega Cię będzie bronił? Jak dla mnie to ty śmieszny jesteś. Odpaliłeś się na steam, masz bana, coś tam miałeś się odwołać ... Teraz grasz na NS i dalej odpalasz, a gdy na serwer wbija blaszka od razu uciekasz? Ale dlaczego? Ty mi to powiedz. Nie jesteś fair odpalasz a ciągle chcesz UB bo ma VIPA. To jest gorsze niż zachowanie 10letniego dziecka, które na VIPA zbiera przez 3 miesiące ... Jak dla mnie sprawa jest prosta: Odpałom mówimy NIE!

• Lubię to! 3
Opublikowano

I co, że niby teraz kolega Cię będzie bronił? Jak dla mnie to ty śmieszny jesteś. Odpaliłeś się na steam, masz bana, coś tam miałeś się odwołać ... Teraz grasz na NS i dalej odpalasz, a gdy na serwer wbija blaszka od razu uciekasz? Ale dlaczego? Ty mi to powiedz. Nie jesteś fair odpalasz a ciągle chcesz UB bo ma VIPA. To jest gorsze niż zachowanie 10letniego dziecka, które na VIPA zbiera przez 3 miesiące ... Jak dla mnie sprawa jest prosta: Odpałom mówimy NIE!

Jak ty mnie rozbawiłeś tym co napisałeś. Uciekam? A może po prostu musiałem wyjść z CS bo miałem telefon czy dziewczyna wołała?? To co ja teraz 24/7 mam siedzieć na serwerze?? Ogarnij chłopie, tak odwoływać się będę mam na to 12 miesięcy.  A na NS se mogę grać ile mi się podoba. Poza tym BL i AC to jedno wielkie gówno, zresztą mniejsza. czekam na niego i to nie żaden kolega więc ogarnij to co piszesz ;)

Opublikowano

Spokojnie blaszka zaraz tutaj jeden kolega obejrzy demko i da werdykt dlateo zostalo otworzone, a wyjasnione nic nie jest bo sb zamykasz skarge ktorą sam piszesz. bez odbioru.

Poza tym BL i AC to jedno wielkie gówno, zresztą mniejsza. czekam na niego i to nie żaden kolega więc ogarnij to co piszesz ;)

Mieszane masz uczucia, ale z tego dema to Ty się nie wywiniesz. Dziewczyna woła? Telefon dzwoni? WOW! Jak siedzę na innym nicku albo na NS'ie na serwerze to Cię nikt nie woła ani nikt nie dzwoni, zaś jak wbijam na swoim nicku to już każdy dzwoni, każdy woła, świat się wali i byku ucieka z serwera.

nie otwieraj tego tematu nawet. Będzie chciał to sobie zrobi nowy ale z tego dema się nie wywinie!

Opublikowano

Za ile ten gościu będzie, bo chce już zamykać temat?

5:42- może bez wh nie widać, ale na wh masakra- obniżony celownik prosto na model i hit bania +b 

5:52- także śmiesznie, nie widać w tym smogu nic a model dostał od razu gdy lekko wybiegł +b

7:28- zmylił Cię, ewidentny pre +b

8:00 i okolice- na wh widać, że modele dostają ładnie ze skanów, skaczesz z jednego na drugiego, ale no może fart jakiś, potem nie słychać, że gościu biegnie, a przestajesz skanować i kolejny pre fire? bez jaj, ale -/+b

9:08- model się wyłonił, ale sprawdziłem i to były 3 setne sekundy, więc musisz mieć szybki refleks, ale -/+b

Powiem szczerze, bo nie wierze czasami w ludzi tutaj na tej sieci, po co ciągle wałkować jedną i tą samą sprawę? To demko jest zbyt dobre, żeby pomogła Ci @-=byku=- jedna osoba.. Nie róbmy sobie jaj panowie, zamykam to.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Panowie nie zamykajmy tego tematu chcę aby sprawa z Bykiem wyjaśniła się raz na dobre, moze ktoś jeszcze rozpisze demko lub nastąpi nieoczekiwany zwrot akcji. Temat zostanie zamknięty gdy zostanie uznane to za słuszne. Więc proszę się do tego zastosować.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mieszane masz uczucia, ale z tego dema to Ty się nie wywiniesz. Dziewczyna woła? Telefon dzwoni? WOW! Jak siedzę na innym nicku albo na NS'ie na serwerze to Cię nikt nie woła ani nikt nie dzwoni, zaś jak wbijam na swoim nicku to już każdy dzwoni, każdy woła, świat się wali i byku ucieka z serwera.

nie otwieraj tego tematu nawet. Będzie chciał to sobie zrobi nowy ale z tego dema się nie wywinie!

Czyli janso daje ze się ciebie nie boje jak jestes skoro gram caly czas :0 ;) a to ze tak wyszlo nie moja wina skoncz, Nowy temat pisac skoro jeden jest?? Zastanów sie. Sam dudnes mowil ze ma byc otwart i typ ocenia i daje werdykt na polecenie dudnesa wiec, cichaj tam.

• Legenda
Opublikowano

3:38 - Dla mnie jest to przyzwyczajenie, więc nic złego / B-

5:41 - Widać jak granat leciał, więc go wyczekał / B-

5:52 - Tutaj spalone / B+

7:28 - Oglądałem w zwolnionym tempie i koleś zaczął wybiegać (widać to) i zaczął strzelać / B-

7:52 - Sam często skanuje w tym miejscu, choć to trochę dziwne / B-/+

8:59 - Nic nadzwyczajnego / B-

9:08 - Tu Pre fire / B+

9:15 - Zwykły skan + fart / B-

Zbyt mało dowodów na bana. Każdy doświadczony gracz co gra już 5+ lat wam to powie. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ale ty byku jesteś śmieszny........Razem z przydupasami martini i Mr.Danio -.-  Koleś biega na czitach a wy go jeszcze bronicie najlepsze jest to ze byku poleruje im dupy jak mu grunt pod nogami się sypie...... Moim skromnym zdaniem Martini i Mr.Danio nie powinni się tu wypowiadac bo zrobią wszystko żeby uratowac byka dupę ;]

Opublikowano

Ale ty byku jesteś śmieszny........Razem z przydupasami martini i Mr.Danio -.-  Koleś biega na czitach a wy go jeszcze bronicie najlepsze jest to ze byku poleruje im dupy jak mu grunt pod nogami się sypie...... Moim skromnym zdaniem Martini i Mr.Danio nie powinni się tu wypowiadac bo zrobią wszystko żeby uratowac byka dupę ;]

W tym momencie to Ty się osmieszyłeś hahahahahaha jest to żałosne co napisałeś, po prostu tu ktoś coś ogarnia anie na pałe pisze ;)

Opublikowano

Nie raz Cię obserwowałem, sam kręciłem demo na Ciebie (to któe blaszka udostępnił wyżej), szkoda, że nie zrobiłem tego wcześniej, ale stwierdziłem że po prostu jesteś dobry, akcja w trupie na demku wyjaśnia jaki to jesteś dobry, widziałeś że blaszka wszedł do gry i perfidnie się spaliłeś, nie komentując wcześniejszych map, jak miewałeś staty po 60/8, stary, latte który ogarnia nie jest tak dobry jak Ty, a jak jest admin na SPEC to nagle masz spadek formy :) Dla mnie jesteś spalony i pozostajesz zbanowany.

Podro

• Legenda
Opublikowano

Wypraszam sobie nazywanie mnie czyimś przydupasem, bo nim nie jestem. Moje doświadczenie w cs jest o wiele dłuższe, większe niż twoje i umiem grać. Zobacz jeszcze raz demko i moją rozpiskę to będziesz wiedział o co mi chodzi. Przyjrzyj się dokładnie tym czasówkom i najlepiej w zwolnionym tempie. 

Opublikowano

Wypraszam sobie nazywanie mnie czyimś przydupasem, bo nim nie jestem. Moje doświadczenie w cs jest o wiele dłuższe, większe niż twoje i umiem grać. Zobacz jeszcze raz demko i moją rozpiskę to będziesz wiedział o co mi chodzi. Przyjrzyj się dokładnie tym czasówkom i najlepiej w zwolnionym tempie.

To raczej nie byla mowa o tobie, tylko o byku

Opublikowano

To jest dział dla UBT ! Proszę o +1 dla następnych postów nie związanych ze sprawą.

Opublikowano

Mogę dostać warna ale co mi tam

Ustosunkuje się do wypowiedzi gtx'a

05:42 B+

05:52 B+

7:28Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże B+

9:08 OMG nauczysz mnie takiego pre? B+

Gracz odpala, tyle w temacie

• Lubię to! 1
Opublikowano

No witam. NA prośbę udostępniam swoją rozpiskę dema byka:

2:03 - tą sytuację oglądałem kilkanaście razy i dziwi mnie to, dlaczego mierząc na czyste pole, nagle celujesz na ścianę gali, skanujesz po czym wybiega z niego model -/+

5:42 - Spalone jak nic, celujesz wyżej nad ziemią, po czy zniżasz celownik na modela, którego jeszcze nie widać ale ty już wiesz  +B

5:53 - wyczekałeś +B

7:18 - po rzuceniu flesza chciałeś rzucić HE, ale nie rzuciłeś choć większość by to zrobiła dobra 'przypadek', dalej kampisz zabijasz 1 ok, ale skąd wiesz, że tam jest jeszcze jeden, dobre info tyle powiem +B

7:50 - tutaj też dam Ci -/+ ale skanować to ty się chyba od Boga uczyłeś :P

Myślę, że lepszego demka nie będzie bo nasz odpaleniec ma zachwiania w formie ;) Blaszka nakręcił niezłe demko, na którym naprawdę sporo widać.

Opublikowano

3:38 - Kwestia przyzwyczajenia tak jak powiedział martini/ B-

5:41 - wiedział ponieważ chwle przed poleciał granat  / B-

5:52 - Nie am co się rozpisywać akcja spalona / B+

7:28 - Dziwna akcja  B +

7:52 - Dziwna sytuacja i dziwny skan choć to takze moze być kwestia przyzwyczajenia / B-/+

9:08 - Tu Pre fire / B+

9:15 - Nie jestem dokońca przekonany do tej akcji bo mogła być na słuch B +/- 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.