Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
The_Eternal

Odwołanie od bana - The_Eternal_Inquisitor SKINS | LOSOWE MOCE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    The_Eternal_Inquisitor SKINS
  • SteamID:
    STEAM_0:1:116746332
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    18.06.2025
  • Mapa:
    CS_ITALY
  • Opis sytuacji:

Grałem sobie jakby nigdy nic na LOSOWE #1 ale po chwili mi się znudziło bo było za dużo osób to poszedłem na losowe #2 bo były 2 osoby był tam użytkownik Nesil i jego znajomy, po dołączeniu zostałem przywitany słowami "wy********j stąd cioto" / "wy********j daje info dla ziomka" (który grał w tt) po tej akcji zignorowałem i wyciszyłem użytkownika nesil ale jego znajomy zaczął używać na mnie słowo "pizda" po zgłaszaniu nic się nie stało więc odciszyłem użytkownika nesil po tym nie odzywałem sie na vc a użytkownik dalej mnie prowokował stosował na mnie bardzo złe obelgi i na moją rodzinę głownie matkę jedyne co ja zrobiłem źle to pisałem bociki itp nie użyłem żadnych obelg jak ci użytkownicy po zmianie mapy dostałem 24h ban za toksyczność która przyznaje że była z mojej strony ale bardzo minimalna. chciałbym ubiegać się o zdjęcie zawieszenia i wszczęciu postępowania dla użytkownika Nesil i jego znajomego (w logach będzie wiadomo który) mam też parę słów do administracji: zbytnio nic nie robicie (ale robicie i git) ale zawsze to ja jestem głównym "bandytą" co łamie zasady dziękuje pozdrawiam <3

Opublikowano (edytowane)

Witam,
Ss'y pokazuja tylko cząstke tego, co pokazujesz na serwerze. Ciesz się, że tylko ban na dzień, bo kara mogłaby być dużo dłuższa niz Ci się wydaje.
W pozostałe rzeczy nie ingeruje, 

Pozdrawiam.

Zrzut ekranu 2025-06-18 165103.png

Zrzut ekranu 2025-06-18 165049.png

Zrzut ekranu 2025-06-18 165035.png

Zrzut ekranu 2025-06-18 165029.png

Zrzut ekranu 2025-06-18 165021.png

Zrzut ekranu 2025-06-18 165203.png

Edytowane przez aezakmi
  • Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Patrząc po twojej historii w sb święty to nie jesteś co udowadniają jeszcze screeny dołączone przez opiekuna. Ban zostaje

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.