Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: bit klasyk
Nick admina banującego: @  emisiaqq
Data/Mapa: 16 Jun 2025 - 19:06:21
Steam ID: 76561199213021317
Serwer (mod): cs1.6 paintball                              
Opis sytuacji: Banik za czitowanie juz 2 czy moze ktos poinformowac wszystkich adminow na tym serwie ze ja po prostu umiem w ta gre grac XD bo nie chce mi sie pisac 20 odwołan od bana od kazdego adma z tego serwa pozdrawiam

nie ma doslownie pare dni temu dostalem bana za czitowanie pova dodalem  dostalem ub a teraz demka nie mam patrze tam gdzie  ostatnio nic z dzisiaj nie ma w całym folderze 

dobra znalezione dem-paintball_katy.dem

wczesniej było wstawione gdzie indziej ale dałem rade

FUTUBA.   (edytowane)

Dodaj pov'a; jeśli nie wiesz jak to zrobić - KLIK (poprawione)

Edytowane przez FUTUBA.
FUTUBA.  

Poprzednim razem nie miałeś problemów ze znalezieniem dema. Nazwa "dem-paintball_katy"

24h na dostarczenie pov'a.

Opublikowano

Link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS1.6/11/dema//hltv-2506161815-de_westwood.dem.zip

Przykładowa akcja: 13:07-15:21 - stosowanie sztuczek do nadrabiania prędkości, chociaż trwa to całą rozgrywkę od momentu dołączenia gracza na serwer. Dziwnie ucieka, gdy na serwer wchodzi admin, przez co trudno jest go złapać i wstawić bana, stąd też demko z poprzedniej mapy niż ta na której dostał bana.

thewoo  

decyzja 24h

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.