Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    zawór
  • SteamID:
    STEAM_1:1:930006121
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Nick admina karającego:
    nie wiem hj mnie to
  • Data:
    16.06.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

ta dostalem muta na 6 godzin a jakis zj** spamiacy zawor to c*** juz nie 

• za******a administracja 

• ja napisalem tylko na czacie czemu takie 2 osoby sa nie mile (wyzywali mnie) to jeden odpisal ze jestem ku**a

• Haha 2
Opublikowano

Opis kary :

Gracz ktorego dotyczy zgłoszenie dotyczy powtarzających się zachowań wlasnie jego, które polegają na celowym zaczepianiu i prowokowaniu innych użytkowników. Wspomniany gracz regularnie publikuje treści o charakterze nonsensownym i drażniącym, co prowadzi do zakłócenia spokoju i porządku na serwerze.
W wyniku jednej z takich prowokacji, sprowokowany gracz zareagował, używając obraźliwych słów w stosunku do prowokatora. Obaj uczestnicy zdarzenia zostali ukarani, zgodnie z obowiązującymi zasadami serwera, ze względu na naruszenie regulaminu dotyczącego kultury wypowiedzi.
Dodatkowo, podczas interwencji moderacyjnej, osoba zgłaszająca owe zgłoszenie użyła dosadnego języka obrażając inna osobe co było niedopuszczalne i wymagało natychmiastowej reakcji.
Moim celem jest utrzymanie ładu i porządku na serwerze oraz zapewnienie harmonijnej atmosfery dla wszystkich użytkowników. Osoby, które świadomie dążą do zakłócania tej harmonii, muszą zostać zdyscyplinowane.

Wyrażam nadzieję, że nadawca zgłoszenia weźmie sobie do serca niniejsze uwagi i w przyszłości nie będzie konieczności ponownej interwencji w związku z jego zachowaniem.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Nie ma zupełnie podstawy do szybszego usunięcia blokady jak w logach widzę: 

image.png.d7dcdb894f055501219ccc2ba5e42e64.png

Masz już kilka blokad na koncie więc 6h jest optymalną przerwą. Nikogo nie obchodzi kto zaczął; każdy kto nie umie się zachowywać jest blokowany i miej na uwadze, że z racji, że to nie jest twoje pierwsze wykroczenie to blokady dostajesz dłuższe. Pilnuj swojego zachowania to nie będzie problemu.

• Lubię to! 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.