Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: .Penta.Gram.

Nick oskarżonego:Mr_danio

Sytuacja miala sie tak Chlopaszek Gdy nie wykonywałem Celow Mapy Zaczoł sie bulwersowac i gadał cos o banie nastepnie pare rund pozniej on nie wykonywał celow wiec go pouczyłem Ze powinien sie ukarać za to To zaczoł sie bezsensu tłumaczyc to delikatnie z tego zadrwiłem a on mi wbil bana na 1 dzien pytam za co Za to ze go pouczyłem a chlopaczyna poczuł sie dotkniety ? Majac adma wbił mi bana Zenujace z jego strony 

Ps Wczesniej Krytykował ze jego starz gry jest dłuzszy niż

moj wielki Huck Noris Sie  znalazł :) z czego też delikatnie zadrwiłem . Ale o Obrazie zaa co miał by podstawy mnie zbanowac nie bylo wiec Prosze o utemperowanie go I ub :)

Pentagram :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

1 konto, 1/2 post i skarga no ładnie :)  A tak na serio odnośnie skargi. Byłem wtedy na serwerze i wszystko słyszałem. Grając nie wykonałeś celów mapy czy coś tam i Danio słusznie Cię pouczył, później kpiłeś z niego, bo powiedział, że ma większe doświadczenie niż ty, dobra kpiłeś kpiłeś powiedział - cicho młody to ty jeszcze bardziej zacząłeś kpić. Ja już tutaj bym Ci bana dał, no za brak szacunku/kultury. Później była sytuacja, kiedy Danio nie wykonał celów ty go pouczyłeś i od razu chciałeś bana dla niego, nie pamiętając, że ty za wcześniejsze pouczenie bana nie zerwałeś. Moim zdaniem nie było by tej całej sytuacji, gdybyś nie zaczął się nabijać z Danio. Twoja ironia w wypowiedziach była denerwująca i bana dostałeś słusznie. 24h powinno dać Ci czas do pomyślenia co robisz i przemyślenia, że do każdego gracza trzeba mieć szacunek ;)

PS. Mogłeś dostać na dłużej :D

4. Obraza graczy/adminów -
a ) Chamskie odzywki do graczy, adminów - ban do 2 dni
b ) Obraza gracza/admina - ban do 3 dni

Opublikowano

Do niego Bd MIał wielki :) A co do tej sytuacji z Mlodym  To jaką on ma pewnosci ze jest Starszy Nie liczy sie fakt Że ja sb tego nie zycze ? 

Nie sadze by był starszy odemnie a Jeśli tak to napewno nieznacznie 

Opublikowano

zaczął, staż, CHUCK ...

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=32880

Co to znaczy

Twoja ironia w wypowiedziach była denerwująca i bana dostałeś słusznie

Nie ma za coś takiego bana.

@Mr_Danio nie trzymasz się coś taryfikatora... poza tym ja tutaj nie widzę podstaw do bana na 24h. Była obraza albo coś? Jeśli nie było obrazy tylko "drwiny" z Ciebie nie powinieneś tak postępować i wklepywać mu bana na 1 dzień.
Nie zamykaj tematu, bo chcę się coś więcej o tej sprawie dowiedzieć od każdego kto tam był bo jak na razie nie ma powodu do banowania na 24h.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Do niego Bd MIał wielki :) A co do tej sytuacji z Mlodym  To jaką on ma pewnosci ze jest Starszy Nie liczy sie fakt Że ja sb tego nie zycze ? 

Jeżeli chodzi o młody to mówisz mu wtedy kulturalnie jak do człowieka cywilizowanego: Ej sorki kolego, ale nie życzę sobie, abyś tak się do mnie zwracał i koniec :D  Ty zacząłeś później kpić z Chuckiem Norrisem. Sam wiesz jak było, zachowywałeś się chamsko więc bana dostałeś słusznie.

Opublikowano

Twoja skarga jest tak poruszająca jak historia Titanica :D 

Hmm nasze sytuacje były zgoła odwrotne i na pewno nie dąłbym ci bana za to ze mnie pouczyłeś bo są osoby które robią to i jestem zadowolony dowiadując się czegoś nowego. Grając w CT została podłożona paka na BS A, a ty zamiast do niej iść z Active kucnąłeś pod B i krzyczałeś mam dla ciebie AWP rzucę ci na mida oj przepraszam na respa cT w następnej rundzie i kampiłeś pod skrzynką zamiast z nim iść a gdy ci powiedziałem że powinieneś wykonywać cele, odrzekłeś osłaniałem go. Co jest śmieszna ponieważ to nie ma sensu, ale ok bana ci nie dałem, a ty wdawałeś się w zbędne dyskusje ze mną i chciałem dać ci bana na 5-30 minut abyś odpoczął jednak stwierdziłem ze z tym zaczekam. 

3-4 rundy później przyczepiłeś się że stoję na Respie TT po upływie jednej minuty, tu masz rację ale siedziałem tam ponieważ rozmawiałem przez telefon i w normalnym przypadku bym tak nie postąpił ponieważ znam regulamin na pamięć ;) A z respa wyszedłem 0:51 i stałem przy zielonych. Gdy zostałem sam na 3 Anty Terrorystów będąc na Gali udałem się na A ponieważ nie wiedziałem gdzie znajduje się PAKA i mówiłem ci ze nie zrobiłem celi ponieważ nie widziałem paki na radarze i gdybyś nie był świeżym graczem wiedziałbyś ze nie zawsze każdy terrorysta ją widzi ponieważ jest jakiś bug i raz ją widzę a raz nie tak samo jest z miejscem zaplantowania bomby nie widzę czy jest to A czy B. 

Co do samego bana zacząłeś mnie denerwować po zmianie mapy. Gdy już w pierwszej rundzie majac bombę powiedziałem idziemy na B i wszyscy szli tylko ty mówiłeś do mikrofonu dobrze mój mistrzu, mój mentorze i w następnych rundach dalej dążyłeś do tego aby po prostu mnie zdenerwować mówiąc dzięki tobie mam takie staty, wiesz wszystko blablabla nie chce mi się pisać dłużej bot woja skarga jest bezsensowna na co mam świadków z serwera DD2 i uwierz że powinieneś się cieszyć ze dałem ci bana na 1 dzień a nie na więcej, więc znaj moje dobre serce. 

Gdybym naprawdę był niekompetentny myślisz ze byłbym w tym momencie Vice administratorem i miał bardzo dobry kontakt z graczami serwera DD2 tak jak teraz ? 

Opublikowano

Stary gdy bym dostał go slusznie to bym sie nie odwołał nie obrazilem go a zaczołem kpić bo nie lubie wywyższania nie wiedział jak odpowiedziec to wklepał mi bana no wybacz. Obrazy nie było była tylko mała przepychanka słowna w ktorej Poległ i wlepił mi bana by sie dowartosciowac 

Opublikowano

Hah teraz Mordo sie wybielasz :) Bedąc kogoś sensejem Czuł bym sie Lepiej A ty co ? Nie potrafiłes sie wypowiedziec i zbanowałes ? 

Opublikowano

Hah teraz Mordo sie wybielasz :) Bedąc kogoś sensejem Czuł bym sie Lepiej A ty co ? Nie potrafiłes sie wypowiedziec i zbanowałes ? 

I z tego co zauważyłem zdania sa podzielone wiec nie pisz mi tu ze byla bez sensu 

Opublikowano

Stary gdy bym dostał go slusznie to bym sie nie odwołał nie obrazilem go a zaczołem kpić bo nie lubie wywyższania nie wiedział jak odpowiedziec to wklepał mi bana no wybacz. Obrazy nie było była tylko mała przepychanka słowna w ktorej Poległ i wlepił mi bana by sie dowartosciowac 

Wywyższałem się oooo pierwszy raz słyszę odkąd mojej kadencji na sieci abym się wywyższał nad kimś i prosze nie wmawiaj mi takich rzeczy bo każdego traktuje równo. Nie nie dlatego że nie wiedziałem jak odpowiedzieć dałem ci bana chodzi o to ze ja nie odzywałem się w ogóle bo miałem dość twojego pierdzielenia farmazonów i faktycznie masz rację przegrałem przepychankę słowną bo nigdy nie kłócę się z osobami trzecimi. A ciebie upominałem abyś zaczął grać i przestał dalej konwerswoać w taki sposób. 

Opublikowano

cipka i to umila atmosfere ? Wybacz ale to podchodzi mi delikatnie pod Dziwactwo ale co kto lubi Gram tu nie dlugo ale z 2 tyg lekko i nie slyszałem takich określeni .... 

Opublikowano

Tylko Jeszcze jest sytuacja ze jak ty nie zyjesz lb ja  i gadasz to cie nie slysze Nie Slyszałem takiego komentarza 

" ciebie upominałem abyś zaczął grać i przestał dalej konwerswoać w taki sposób. "

Wiec ty mi nie wmawiaj ... Wiec Obraziłem cie w jaki kolwiek sposob ? NIe Nie klucisz sie to Mysl ) 

Opublikowano

Ziomek nie wiem co ty robisz, ale odpowiadasz sam na swoje posty ... :D  Byłeś chamski, nick też mi się twój nie podobał. Danio moj sensej ..., może poczuł się obrażony!? Hhaahaa no nie powiem, kłócisz o bana na 24h, ale i tak wiesz, że jeździłeś po nim i twoje odzywki też do miłych nie należały. Chamsko to chamsko, bana nie zerwałeś grubego xD Przemyśl sobie co ty robisz, a dopiero oceniaj innych. Gdybyś przestał się chamsko odzywać bana byś nie dostał. Zrobiłeś źle to masz bana. Tyle Ci powiem :D

Opublikowano

Lubię Dania, ale chyba ban na 1 dzień to przesada...Ochłon do 1godziny i byłoby po sprawie...Sorry Danio, ale przesadziłeś chyba trochę...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Clinic myślę że z banem nie przesadziłem jest to moja ostatnia wypowiedź w skardzę i poczekam na rozpatrzenie jej przez Dudnesa !

a ) Chamskie odzywki do graczy, adminów - ban do 2 dni
b ) Obraza gracza/admina - ban do 3 dni
c ) Totalny brak kultury, chamstwo - ban do 7 dni
d ) Obraza rodziny gracza/admina - ban do 3 dni
e ) Obraźliwy nick - ban od 30 min do 24h
Opublikowano

Chłopie .. Po twoim toku myślenia to chyba nie zbyt z Tobą dobrze. Ban jest słuszny. Admin mógł się poczuć urażony i miał prawo dać Ci bana i to nawet dłużeszego ! Aa, nie odwołujemy się do banów czasowych z tego co wiem, pozdro i raczej do zamknięcia.

p.s Danio nigdy nie nadużył swoich praw

Opublikowano

Przedstawie tutaj tarytyfikator i patrzcie: Na zielono zaznaczę pod co się łapałeś swoim zachowaniem na serwerze.

4. Obraza graczy/adminów -
a ) Chamskie odzywki do graczy, adminów - ban do 2 dni - odzywki, sam wiesz co mówiłeś także nie wiem po co ten twój spór na serwerze był
b ) Obraza gracza/admina - ban do 3 dni
c ) Totalny brak kultury, chamstwo - ban do 7 dni
d ) Obraza rodziny gracza/admina - ban do 3 dni
e ) Obraźliwy nick - ban od 30 min do 24h - zmieniłeś przy następnej mapie, nie wiem, ale mógł poczuć się urażony w jakiś sposób :D

PS. Danio ukradłeś mi komentarz z tarytyfikatorem xD

Opublikowano

Chłopie .. Po twoim toku myślenia to chyba nie zbyt z Tobą dobrze. Ban jest słuszny. Admin mógł się poczuć urażony i miał prawo dać Ci bana i to nawet dłużeszego ! Aa, nie odwołujemy się do banów czasowych z tego co wiem, pozdro i raczej do zamknięcia.

p.s Danio nigdy nie nadużył swoich praw 

A moze z tb jest cos nie ok ? Znamy sie  ? Nie wiec nie życze Sb abys sie w ten sposob o mnie wypowiadał 

Opublikowano

Boże ludzie weźcie jakąś poprawkę na ten regulamin sztywno trzymając się zasad odstraszacie tylko ludzi dajcie temu chłopu unban przy okazji dajcie sobie po razie i będzie kwita xD takie tematy na forum aż straszą i nie chce się tego czytać niedługo można by tu książkę napisać jak nie skargi śmieszne to jakieś kłótnie do niczego normalnego nie prowadzące wyluzujcie trochę jest weekend no prawie strzelcie sobie piwko i jazda ;)

Jaki znów warn następny się znalazł :D ten jest mój pierwszy xD

Chłopie bo mnie denerwujesz temat jest otwarty wiec można w nim pisać moim zdaniem więc wyluzuj bo irytujesz z tym warnem a przy okazji serdecznie i zz całego serca ci za niego dziękuję i pozdrawiam spłynęło to po mnie się zrobił tu reżim jak w jakimś obozie pfff   ;)

p.s cLiNiC twój post z pierwszej strony naprawdę dużo wniósł do całego tematu sobie też daj warna " a ja lubię "  ... ja też lubię lody i jak to się ma do całości ...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja tez chcial bym jeszcze cos napisac TO bd pytanie ? Padl tekst do mnie mlody wiec ja odp ze pewnie danio hot 18/19 on na to ze to dawno mineło a na forum ma 17 lat wiec wasz nieskazitelny danio Nawet Klamac dobrze nie potrafi lb jest blad na forum w dacie urodzin , 

Przeprasza musialem xD 

Opublikowano

powiedzialem hot 18/19 Misiu :* Wiec Jestes mlodszy wiec Szacunek ! Prosze 

Dziekuje <Opcja Edytuj xD >

Nie sluszny ban nie oszukuj sam sb Koniec tej bez sensownej dyskusji :)

Nastepnym razem Uważaj za co banujesz Miej podstawy Twarde

:> 

Czekam tylko Juz na odp HA :)

Danse Macabre

• Właściciel
Opublikowano

PentaGram w samym temacie co chwile Cie ktoś upomina, abyś nie pisał post pod postem a co chwile to robisz. W jednym temacie nabiłeś aż 6 warnów a więc wyobrażam sobie co musiało być na serwerze, nawet logów nie muszę sprawdzać. Ban dania słuszny, czas także był zgodny z taryfikatorem.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.