Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: bit klasyk
Nick admina banującego:LiSeKaK47m1
Data/Mapa: 09.06.2025 dust2
Steam ID: 76561199213021317
Serwer (mod): Paintball 1.6                             
Opis sytuacji: Dostałem banicje za czitowanie bo robilem sgsy trzeba wyszkolic adminow chyba 

[STEAM_0_1_626377794]klasykdd2.dem

FUTUBA.  

Dodaj swojego pov'a 

Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike

Nazwa demka: dem-dd2_1_katy

Opublikowano (edytowane)

Jak sam powiedział „sgsy” w kontekście Counter-Strike 1.6 (CS 1.6) na ogół oznacza „sgsy” w znaczeniu „szybkiego skoku” (ang. „skok sprintu” lub „skok przyspieszony”). Jest to technika sztuczna przez graczy do przemieszczania się i uzyskiwania przewagi w niektórych sytuacjach.

§3. TARYFIKATOR BLOKAD / KAR

§3.5 Wykorzystywanie SGS, GSJ, GS, BGS oraz innych sztuczek do nabierania prędkości Ban 1 godzina » Ban 24 godziny » Ban permanentny.

Dodaje https://megawrzuta.pl/zwzrzako proszę wyłapać chwilę gdy gracz wskakuje na resp ct od stron A i przed skrzyniami nagle dostaje przyśpieszenia 

a co do czasu bana nie mam pojęcia co się tam stało jestem 100% pewien że dawałem bana na 1h  

https://megawrzuta.pl/unt7igrb 

Edytowane przez LiSeKaK47m1
Dodałem demko
FUTUBA.   (edytowane)

Twoim zadaniem jest wymienić czasówki, w których gracz wykonywał sgsy, wskazać nawet przy hltv

Edytowane przez FUTUBA.
  • Moderator
Opublikowano

Dobra, nie ma sensu tego dłużej ciągnąć z uwagi, że cała afera powstała przez zły powód bana.

@  LiSeKaK47m1  

13 godzin temu, LiSeKaK47m1 napisał(a):

a co do czasu bana nie mam pojęcia co się tam stało jestem 100% pewien że dawałem bana na 1h  

Czas bana zmieniłem ja - logiczne, widząc bana na 1h za cheatowanie; ostrzeżenie za zły tytuł już dostałeś, na kolejny raz proszę podawać adekwatne powody banów.

@ bit klasyk Tak jak wyżej, masz przedstawiony taryfikator kary za robienie sgs/gsj/gs/bgs

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.