Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poniżej przedstawię kilka informacji o mojej jakże skromnej osobie :D

Nick: ActiVe.?

Imię: Bartek

Staż na serwerze: jakieś 3-4 miesiące

Doświadczenie: kilkuletnie ( bez przerw jakieś 6-7 lat)

Znajomość AMX [0/8]: Posiadałem swój własny serwer :)

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na Katujemy.eu nie, byłem administratorem na Rzeznii

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jestem codziennie dostępny :)

Dlaczego Ty?: Ponieważ większość typów, które podsuwam na u@ jako podejrzanych o wh, są trafne, posiadałem swój własny serwer FFA oraz TP i potrafię cierpliwie wyłapać czita :)

Kontakt: telefon podam osobom, które na to zasłużą :D , gg 50324496 (dostępny zawsze)

SID: STEAM_0:1:18219926

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Pozdrowionka dla Wszystkich! :)

Opublikowano

Owszem, założone konto jest dopiero teraz, mój błąd, lecz jestem tu praktycznie codziennie :) zawsze jak jest jakiś czit, wołam admina albo z forum albo ze steama :) jeśli podanie zostanie oddalone, oczywiście będę brnął żeby spełnić wszystkie wymogi ;) czekam na pozostałe opinie.

Opublikowano

Jesteś aktywny, często Cię widuję na serwerze, ale nadrób forum, bo bez tego nie pójdziesz dalej. Ode mnie masz także tak, w razie czego próbuj następnym razem jak już się trochę odkujesz z aktywnością na forum :D

Opublikowano

Widzę ze jest troszkę dużo neutralnych głosów a takze są negatywne. Mordko nadrób staż na forum bynajmniej te posty pokaż się na SB i przesiaduj troszkę i złóż podanie za 5 dni ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.