Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    123
  • SteamID podejrzanego:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199619435368
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    04.06.2025
  • Mapa:
    vertigo / westwood
  • Rodzaj cheata:
    wh / radarhack / info dc
  • Link do demka:
  • Dowody:

Cześć!

Chciałbym zwrócić się z prośbą o wsparcie w ocenie jednego z graczy, wobec którego pojawiło się wiele zgłoszeń, ale po przejściu na specta - nie widziałem nic, co byłoby 100% perfidnym WH.

Jednocześnie czułem, że coś z nim jest nie tak i czekałem z wklepaną komendą css_ban na potwierdzenie, które pozwoliłoby mi podjąć decyzję o banie.

Podczas moich obserwacji nie natrafiłem na jednoznaczne dowody, które pozwoliłyby nałożyć bana z pełnym przekonaniem. Starałem się jak najszybciej ginąć, aby mieć możliwość dokładniejszego śledzenia jego gry. Choć kilka sytuacji zwróciło moją uwagę i wydawały się nietypowe, to w mojej ocenie nie były one wystarczające, aby podjąć ostateczną decyzję, ale tak jak mówię - nie mam pełnego obrazu jego gry, obserwowałem go tylko po śmierci.

Dlatego zwracam się z prośbą do bardziej doświadczonych kolegów z UBT o pomoc w analizie jego zachowania w grze.

(Przy okazji – trochę chciałem też dorzucić pracy Lankowi, ale tylko troszeczkę 😉).

Moje spostrzeżenia: Gracz porusza się płynnie, wydaje się ogarniać grę, ale kilkukrotnie jego crossplacement był na tyle nienaturalny, że trudno mi było przejść obojętnie obok jego gry. Wielce prawdopodobne, że po prostu dobrze się krył kiedy ktoś był na spect, lub część drużyny padała.

Padały informacje na chat, że widział kogoś na radarze, że gdzieś tam kogoś słyszał - z drugiej strony jak ktoś obok niego strzelał z AWP / AK, czasem wydawało się, że tego nie słyszy.

Podczas gry nie zaobserwowałem żadnych jednoznacznych sytuacji świadczących o używaniu wspomagaczy, jednak moje możliwości obserwacji były ograniczone – po przejściu na spec wydawał się całkowicie "czysty".

Zgłoszenia były na vertigo link: https://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20250604-1225-de_vertigo-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Potem grał westwood: https://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20250604-1250-de_westwood-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Na kolejną mapę wszedł po innym nicku, ale jak tylko zacząłem na niego spoglądać - wyszedł.

S0u  

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Widzę w sb, że koniec końców go zbanowałeś także obejdzie się bez oglądania demek

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.