Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Saiqa
  • SteamID:
    STEAM_0:0:635701741
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    04.06.2025
  • Mapa:
    Mirage #3
  • Opis sytuacji:
    • POZWOLE SOBIE JESZCZE RAZ WRZUCIĆ POST BO TEKKI CHYBA NIE ZROZUMIAŁ DO KOŃCA
      NAPISAŁEM TO ODWOŁANIE PO DŁUŻSZYM CZASIE NIŻ 48 GODZIN PONIEWAŻ NIE DOSTAŁEM TEGO MUTA NAWET W MOMENCIE W KTÓRYM GRAŁEM NA SERVERZE, WIĘC JAKIM CUDEM MIAŁEM W OGÓLE DOSTAĆ INFORMACJĘ O OTRZYMANEJ KARZE??
    • ZAUWAŻYŁEM ŻE JEST BAN TO PISZĘ ODWOŁANIE, TYLE W TEMACIE...
    • PROSIŁBYM O PONOWNE ROZPATRZENIE...
    •  
    •  
    • Opis sytuacji:

Nie wiem za bardzo co tu opisywać, grałem sobie na mirage #3 jak to gdzieś standardowo ma miejsce raz na jakiś czas wchodzi jakieś zwierze odpalone na server i w momencie gdy admina nie ma to nie pozostaje żadne inne wyjście jak przynajmniej zwyzywać takiego pajaca :p
      przez takie akcje dosyć często zawsze dostaje muty ponieważ niektórzy z waszych aktualnych adminów nie potrafią niestety robić nic innego jak mutować ludzi obrażających innych typów którzy grają na odpale
      Ale kwestia z moim odwołaniem jest taka, że miałem potem chwilę przerwy od grania w cs, wróciłem po kilkunastu dniach sobie pograć i okazuje się że dostałem muta "na zawsze" co sprawdził mi wtedy jeszcze Omrox (za co dziękuje :) )

nie mam 100% pewności ale odnoszę wrażenie że tego bana dostałem w momencie w którym od kilkunastu dni pozostałem nieaktywny w csie nawet.

Powód bana widzę oczywiście, niby brak poprawy, ale to nie jest prawdą, dawniej wyzywałem wszystkich którzy mnie denerwowali w jakiś sposób, teraz głównie obrażam ludzi odpalonych ^^

Także poprawa gołym okiem zauważalna ;d
      Jeśli mógłbym prosić o unmuta (to chyba na wszystkie servery poszło a nie tylko na mirage #3, mimo że gram przeważnie tam to prosiłbym o dopilnowanie zdjęcia unmuta z wszystkich map, o ile oczywiście pozytywnie rozpatrzone zostanie moje odwołanie :) )

Z mojej strony mogę obiecać się czasami powstrzymywać na tyle ile będzie to możliwe, ale nie będę lał wam wody na uszy jak to już nigdy nikogo nie wyzwę bo pewnie będzie się to zdarzało ;d

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

• Haha 3
  • Junior Admin
Opublikowano
8 hours ago, Itamishi said:
  • NAPISAŁEM TO ODWOŁANIE PO DŁUŻSZYM CZASIE NIŻ 48 GODZIN PONIEWAŻ NIE DOSTAŁEM TEGO MUTA NAWET W MOMENCIE W KTÓRYM GRAŁEM NA SERVERZE, WIĘC JAKIM CUDEM MIAŁEM W OGÓLE DOSTAĆ INFORMACJĘ O OTRZYMANEJ KARZE??

Przecież już od jakiegoś czasu wiesz, że masz blokade i licząc od tego czasu minął tydzień:

image.png.19318ee73d3e90beacf7ec8700160d1b.png

Byłbym skłonny przeanalizować tą blokadę jakbyś nie kłamał w żywe oczy.

Następne odwołania będą trakowane jako spam.

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.