Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
solar777

Odwołanie od bana - tung tung tung sahur | LOSOWE MOCE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    tung tung tung sahur
  • SteamID:
    76561199438579570
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    02.06.2025
  • Mapa:
    de_nuke
  • Opis sytuacji:

wyrzucilo mnie z serwera nagle i gdy próbuje ponownie dolączyć pisze że "Steam user is banned" nwm o co chodzi wbilem doslownie na pare rund i mnie wyrzucilo, jestem nowym graczem i nie wiem o co chodzi

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cześć Solar,

Twoja wylosowana moc to Natychmiastowe zabicie po trafieniu.

Postanowiłem Cię ukarać za używanie zewnętrznych wspomagaczy – WallHacka.

Dokładnie obejrzałem demko, aby upewnić się, że nie popełniłem błędu – i nie popełniłem go.

Kierowałeś się w stronę Maina, a przeciwnik, do którego mierzyłeś, był za Red Boxem. Twój celownik, mimo jego ruchu, znakomicie poruszał się wraz z nim. Gdy skończyła Ci się amunicja w PM, zacząłeś strzelać z pistoletu, którym idealnie mierzyłeś i oddawałeś strzały w jego głowę.
Sprawdziłem również, czy ktoś z Twojej drużyny nie rzucił skanującego decoya, przez którego przeciwnik mógłby być faktycznie podświetlony i Twoje strzały w jego kierunku byłyby usprawiedliwione – nie było żadnego decoya.

Minuta nagrania z tą sytuacją zaczyna się od 30:46.

https://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20250602-1801-de_nuke-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Lanek  

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano
20 hours ago, Rossi said:

Sprawdziłem również, czy ktoś z Twojej drużyny nie rzucił skanującego decoya, przez którego przeciwnik mógłby być faktycznie podświetlony i Twoje strzały w jego kierunku byłyby usprawiedliwione – nie było żadnego decoya.

Był, leży po prawej przy redboxie: 

image.thumb.png.05cdf962d55f00bdb11bfe287e8a70f8.png

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.