Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
adda

Odwołanie od bana - sigma marchewka | MIRAGE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    sigma marchewka
  • SteamID:
    76561199069902859
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    31.05.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

dostalem bana na serwerze, nie ma napisane czemu, ale nie zgadzam się z tą sytuacja.

Opublikowano

10:50 - wie, że przeciwnik jest na krześle, ale nie szuka go celownikiem za krawędzią, tylko peekuje idealnie na model  

11:30 - pomimo, że krócił za kolegą z teamu na kosie, to nagle próbuje trzymać undera i niby chce sprawdzić HE czy ktoś tam siedzi, po czym chowa go idealnie gdy TTek z piwnicy zaczyna sie wycofywać na shifcie pod okno 

11:37 - bardzo szybki strzał, jak na to że inne strzały ma opóźnione nawet i o 2 sekundy :D

12:50 - śmierdzi mi to peekowanie zakrętu i jakby wodzenie celownikiem po modelu

13:10 - trzyma górę, w momencie gdy Vudi zaczyna uciekać do Terro, on zaczyna trzymać dół i peekować do lewej - dziwne

14:20 - mega szybki strzał, wręcz prefire, pomimo że sekunde wcześniej jakby nie zareagował nawet na 1 TTka

14:38 - prefire na gościu wskakującym do connectora 

15:02 - pomimo że dzięki granatowi, wiedział, że ktoś jest na blisko w underze, to peekuje idealnie tak gdzie jest przeciwnik, nie wiedząc, że ten wycofał

17:27 - totalnie normalny strzał, z normalnym czasem reakcji (dla porównania z akcją z 14:20)

18:14 - idealne bhopy bez robienia strafe'ów xd

Ogólnie to tak, obserwuje tego gracza już któryś dzień/raz gdy jest na serwerze i mega mi śmierdzi, z reguły za dużo wie, pomimo swoich niewielkich umiejętności. Zawsze gdy ja jestem to nie potrafi grać, wychodzę i gość jest szybszy niż 2500 elo na dopalaczach, wchodzę na serwer i -200% skilla ma nasz gagatek gdy tylko pojawiam się na spect.

Dowodów nie ma dużo, ale są zbiegi okoliczności, których jak dla mnie jest za dużo, tym bardziej jak mówię, śmierdzi mi nasz koleżka od dłuższego czasu.

Lanek  

Decyzja 24h

• Junior Admin
Opublikowano

10:50 - wie też o tym, że na midzie jest dużo przeciwników; peek krzesła ze shorta jest understandable B-

11:30 - lekkie B+/-

11:37 - B-

12:50 - B+/-

13:10 - B-

14:20 - B+/-

14:38 - B-

15:02 - B-

18:14 - przecież tam są strafe'y normalne? xD B-

Z tego dema to na bana nie ma szans.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.