Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
PORUCZNIK 69

Odwołanie od kary - † WÜDZ JAJO † | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    † WÜDZ JAJO †
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199828465017/
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Nick admina karającego:
    L3o
  • Data:
    31.05.2025
  • Mapa:
    Mirage #1
  • Opis sytuacji:

Witam. Dostalem perm muta, za to ze zasmialem sie z tego ze chlop nie zabil innego w plecy. Nie byla to zadna prowokacja, po czym zaczal wyzywac mnie i rodzine. Zrobilem zatem to samo. Zasluzylem na muta to prawda, zlamalem regulamin. Ale po pierwsze moj najdluzszy mut do chyba 6h, wiec napewno nie zasluzylem na perm muta za jedna sytuacje. Piszesz w powodzie ze regularnie, to dlaczego nie mutowales mnie wczesniej lub nie dales gaga??? Prosze o skrocenie muta oraz gaga na odpowiedni czas a nie na jakiegos perma za jedna sytuacje. Chcialbym tez dodac ze na serwerze jestem jednym z tych ktorych spolecznosc oraz administracja lubi. Jesli sie z kims wyzywam to w 99% przypadkow jest to jedynie dla beki i kazdy o tym wie. Tym razem tak nie bylo, to prawda. wiec zasluzylem na muta i gaga na 24h/48h a nie na perma. Wiekszosc administracji tego serwera jest w porzadku, robia to co do nich nalezy. Ale sa tez takie przypadki jak kolega l3o ktory przyjdzie na serwer raz na miesiac po to zeby wk***ic czlowieka. (gosciu ktory zaczal mnie wyzywac nie zostal ukarany)

Edytowane przez PORUCZNIK 69
  • Haha 2
Opublikowano

Słuchaj człowieku, takiego darcia ryja z Twojej strony, licznych prowokacji, zaczepiania każdego z byle jakiego powodu, życzenia śmierci itp itd. nie zniosę, moim osobistym zdaniem powinieneś zostać usunięte ze społeczności serwera. Na Twoją winę jest zebrane ponad 40 ssow wiadomości z czatu, bo słuchanie dema z Twoim nierozgarnięta gatką wywołuje krwotok z uszu u każdego dojrzałego człowieka.

Nie pozdrawiam 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Nie będe tu oznaczał admina bo każdy od nas jest poinformowany o twojej sytuacji. Regularnie na serwerze kogoś wyzywasz, tydzień temu skończył się twój gag na miesiąc i wczoraj już poszła skarga do jednego z naszych adminów, że wyzywasz ludzi na serwerze i przeglądając twoje chat logi to z jednego tygodnia udało mi się uzbierać 40 screenów na których życzysz komuś śmierci albo jego rodzinie, prowokujesz ludzi albo ich obrażasz więc gaga dostałeś już wczoraj ale dzisiaj od l3o poszedł odrazu silent dlatego ten gag został nadany po raz 2. Twoja historia w sb też jest ciekawa praktycznie każda twoja kara jest za brak kultury.  Dorzucam jeszcze 3 z tych 40 screenów twoich chat logów które pokazują, że kultury nie masz za grosz.

Cytat

Chcialbym tez dodac ze na serwerze jestem jednym z tych ktorych spolecznosc oraz administracja lubi.

Od kiedy cię niby administracja lubi albo społeczność? bo jakoś tego nie widać po tym ile osób już się do nas zgłaszało z tym, że robisz syf na serwerze.

Cytat

Ale sa tez takie przypadki jak kolega l3o ktory przyjdzie na serwer raz na miesiac po to zeby wk***ic czlowieka.

Jeśli coś ci się nie podoba w zachowaniu admina to masz od tego dział skarg i tam możesz napisać na niego skarge.

Za zgodą opiekuna odwołanie odrzucone.

image.png

1.png

2.png

3.png

• Uwielbiam 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.