Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: niedziela
Imię: Kacper
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/ 76561199837998003/ ID Steam: 76561199837998003
Jakie jest Twoje doświadczenie?: kiedys admin serwera awp ale to jeszcze w cs go
Staż na serwerze: spory nascie godzin juz jest

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: mysle ze sie do tego nadaje i mam dosc dobry kontakt z obecna administracja mozna sie zapytac na moj teamt 

Mutacja głosu (TAK/NIE):tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Kontakt: niedziela5142    dc
Skala znajomości obsługi admina (1/8):5
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):tak

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

+wiek
+Aktywność
+Staż na serwerze
+miła atmosfera

-Konto steam

Hej, osobiście nie miałem z tobą żadnych problemów wręcz pokazujesz swoje zaangażowanie i wolę dołączenia do naszego grona administracji, pokazujesz również dużą aktywność w ostatnim czasie. 
Na ten moment jestem na TAK za okresem próbnym.

Opublikowano (edytowane)

Jestem od niedawna graczem aren na tej sieci, ale akurat tej nocy przeciąłem się z Twoją osobą i uważam, że warto wypunktować Twoje wypowiedzi z serwera.

Padło z Twojej strony stwierdzenie, że aktualna administracja to straszne „płaczki”, którym wszystko przeszkadza i którzy potrafią się spruć o byle co. Chwilę później wszedł na serwer admin i, jak tylko usłyszałeś, że wciąż chcą nowych osób do kadry, to po 10–15 minutach już składałeś podanie. Zmiana postawy o 180 stopni tylko dlatego, że rozmówca się zmienił, to po prostu jest słabe.

Skala znajomości obsługi Admina: „5. Wielokrotnie miałem(am) admina, znam komendy i potrafię obsługiwać amxmodmenu”. Tymczasem sam przyznałeś, że ostatnio admina miałeś bardzo dawno temu, a do tego nie stosowałeś nawet podstawowych komend typu gag czy mute. Trudno więc brać na poważnie Twoją samoocenę, skoro nie znasz lub nie używasz najbardziej podstawowych komend, które powinieneś mieć opanowane wystawiając sobie taką ocenę.

Ciężko dopatrzeć się większych plusów poza wiekiem, bo nawet samo podanie wyglądało, jakby było pisane na szybko 2–3 minuty i gotowe.

Ze „sporym stażem” też nie przesadzajmy  według GT masz ledwie dwie godziny ponad minimalne wymagania. I na koniec  serio słabo z Twojej strony, że pod nieobecność konkretnych osób (administracji) nazywasz ich „płaczkami” mówisz, że za czasów Uzyhara było lepiej niż teraz, a kiedy tylko pojawia się obecny admin nagle zmieniasz ton to jest słabe. Jeśli na demkach jest voicechat i ktoś miałby chęci to sprawdzać mogę podać konkretną mapę w których padły powyższe słowa.

Oczywiste nie.

Edytowane przez Shade
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

+wiek 

+staż

-konto steam 

-podanie 

-konto forum 

Aktualnie jestem zdecydowanie na nie 

Edytowane przez PATRYK BOSS
Opublikowano (edytowane)

+Wiek 

+Doświadczenie

-Podanie

-Konto forum

-Konto steam

Na dodatek, warto też zaznaczyć, że nie do końca podoba mi się zmienność twojego nastawienia do administracji. Inaczej się wypowiadasz, kiedy nikogo z administracji nie ma na serwerze, a zupełnie inaczej, gdy się ktoś pojawi. Taka dwulicowość budzi wątpliwości. Jestem zdecydowanie na nie

Edytowane przez Anto-
Opublikowano

+ Wiek

+ Staż na serwerze

- Konto na forum

- Konto steam

Co do twojego doświadczenia nie mam zdaania ponieważ konto steam masz nowe i nie mam pewności czy pełniłeś kiedyś funkcję administratora.

Odniosę się do tego co napisał @ Shade : Grając z Tobą na serwerze nie zauważyłem jakiś negatywów w twoim zachowani ale widzę, że kiedy administracji nie ma na serwerze to jest na nas jechane aa gdy administratorzy są na serwerze to wielce wygadany jesteś i za przeproszeniem wchodzisz administracji w 4 litery. Miałem Cię zaa ogarniętego ziomka, bo idzie z tobą normalnie porozmawiać i się pośmiać no ale kiedy nas nie ma na serwerze to jesteśmy najgorsi. Spaliłeś się tym niestety.

Jestem na NIE! 

Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

- Podanie

- Wiarygodność 

- Konto Forum / STEAM

Kacper,

Twoje podanie jest słabe — zarówno pod względem treści, jak i wiarygodności. Zostało napisane w kilka minut, bez wysiłku i bez konkretów. Nie wystarczy napisać, że „myślisz, że się nadajesz” — trzeba to jeszcze czymś poprzeć. Tego tutaj nie ma.

Jeśli chodzi o Twoje doświadczenie – sam przyznajesz, że było dawno i że go praktycznie nie pamiętasz, ale mimo to oceniasz swoją znajomość komend na 5/8. Tymczasem nawet podstawowych komend jak gag czy mute nie znasz albo nie używasz. Trzeba mieć odwagę spojrzeć na siebie realnie i napisać podanie zgodnie z prawdą, a nie na siłę pompować liczby.

Największy problem to jednak Twoja postawa. Nazwanie Administracji „płaczkami” za ich plecami, a potem składanie podania 10 minut po ich wejściu na serwer to poziom hipokryzji, który dyskwalifikuje Cię już na starcie. "Płaczki" bo co? Bo przestrzegamy regulaminu i pilnujemy porządku na serwerze? A potem sam składasz podanie? XD. Kandydat na Admina powinien umieć utrzymać swoje zdanie, być spójny, mieć jakikolwiek "kręgosłup". U Ciebie tego kompletnie nie widać.

Wspomnienie tzw. „czasów Uzyhara” jest tu wyjątkowo chybione. Uzhyar był opiekunem przez zaledwie kilka tygodni i w tym czasie nie zaszły żadne znaczące zmiany w funkcjonowaniu serwera ani administracji. Rzucanie tego typu haseł bez żadnych konkretów to po prostu tania próba wbicia szpili obecnej kadrze – zupełnie bezpodstawna i zupełnie niepoważna. Jeśli ktoś nie potrafi podać ani jednego merytorycznego argumentu, to jego opinia traci jakąkolwiek wartość.

Na ten moment nie widzę żadnych przesłanek, żeby powierzyć Ci jakąkolwiek odpowiedzialność na serwerze. Zmień podejście, zbuduj zaufanie i dopiero wtedy myśl o jakiejkolwiek funkcji. Aktualnie to wygląda jak próba „podlizania się” Administracji na szybko, zaraz po tym jak chwilę wcześniej ją obgadywałeś. Taka postawa u nas nie przechodzi.

Jestem zdecydowanie na NIE!

Edytowane przez XenoX
  • Donator
Opublikowano

- podanie 

- konto steam 

- forum 

na NIE

Opublikowano (edytowane)

Hej Kacper

Muszę przyznać, że początkowo miałam wobec Ciebie dość pozytywne odczucia — Twoje zachowanie na serwerze, przynajmniej w codziennym graniu, nie budziło większych zastrzeżeń. Jednak po analizie demka moje zdanie niestety uległo zmianie.

Szybka reakcja administracji na niepokojące zachowania nie jest powodem do ich deprecjonowania czy wyśmiewania, a określanie tego mianem „płakania” jest nie na miejscu. Takie podejście rodzi wątpliwości co do dojrzałości tej osoby i zrozumienia przez nią zasad, jakie obowiązują na serwerze.

Jeśli chodzi o Twoje podanie – sprawia wrażenie napisanego na szybko, bez zaangażowania. A szkoda, bo to często pierwsza okazja, by zrobić dobre wrażenie i pokazać, że naprawdę Ci zależy. Dobrze przygotowane, przemyślane zgłoszenie mogłoby zdecydowanie zadziałać na Twoją korzyść.

Na ten moment jestem na nie – głównie z powodu nadszarpniętej reputacji, braku większego zaangażowania w życie forum oraz nie do końca przemyślanej aplikacji. Mimo wszystko zachęcam, byś spróbował ponownie w przyszłości – ale dopiero wtedy, gdy uda Ci się odbudować zaufanie i pokazać, że naprawdę jesteś gotów pełnić tę funkcję.

+Wiek 

+Miła, pozytywna osoba

-Podanie

-Konto steam

-Konto na forum 

- Staż na serwerze 

Na chwilę obecną jestem na NIE.

Edytowane przez Cookiee
Opublikowano (edytowane)

Odnosząc się do tego, czego się dowiedziałem oraz po obejrzeniu demka  chciałbym poruszyć jedną kwestię.
Padło stwierdzenie, że osoby  , tzw. "płaczki", od razu reagują, gdy ktoś strzeli przez ścianę czy kogoś zabije. Moim zdaniem takie podejście jest jak najbardziej słuszne. Dobrze, że admini reagują szybko i weryfikują sytuację  to oznaka odpowiedzialności. Ale widocznie, według ciebie, @ niedziela  osoba który składa podanie na admina to sądzi ze to jest nie potrzebne i co najśmieszniejsze byłego opiekuna dla Ciebie, to dla już oznaka „płakania”?

Jeśli chodzi o cheaterów kiedyś i teraz sytuacja wygląda podobnie. Zawsze się jacyś trafią i niestety nie da się ich całkowicie wyeliminować. Staramy się reagować, jak tylko możemy. Przypomnę też, że za kadencji @ Uzyhar  nie było tylu aktywnych adminów, co obecnie. W naszym zespole większość osób reaguje na zgłoszenia, a admini są obecni na serwerze zarówno w godzinach wieczornych, jak i porannych. Dlatego zupełnie nie rozumiem, skąd stwierdzenie, że teraz jest „gorzej z cheaterami”, skoro tak naprawdę byli, są i będą a my robimy wszystko, by reagować jak najszybciej.

@ Uzyhar , uważam, że jako byłego opiekun którym byłeś 2/3 tygodnie to tak naprawdę nic nie wprowadziłeś na serwer, ale przechwalaj się dalej jaki ty nie jesteś i że było lepiej każdy ma swoje zdanie, ale nabyłeś się tym opiekunem długo bije ci za to brawa, ale mogłeś w tej sytuacji wykazać się bardziej dojrzałym podejściem. Zamiast popierać takie opinie, że „jak ktoś kogoś zabije czy strzeli przez ścianę, to od razu płaczki idą sprawdzać demko”, warto byłoby zachować neutralność i podejść do tematu z większym dystansem. Jako osoba na takim stanowisku mogłeś pokazać się z nieco lepszej strony.

Wchodzi admin Patryk  jesteś nagle bardzo miły, choć wcześniej  twierdziłeś ze to płaczek. A przecież sam chcesz iść na admina, więc warto się zastanowić, czy takie podejście, jak wyzywanie innych adminów od „płaczków” czy podobne określenia, naprawdę pokazuje szacunek do funkcji, o którą się starasz.

Zauważyłem też, że gdy wchodzi któryś z adminów, zachowujesz się grzecznie, a za plecami wspólnie z  @ Uzyhar obgadujecie innych i rozmawiacie o sprawach, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Takie zachowanie budzi wątpliwości co do Twojej szczerości i intencji wobec reszty administracji i samego serwera. 

Co do Twojego podania, @ niedziela  niestety, jestem zmuszony je odrzucić. Zostało napisane w sposób niestaran­ny, a dodatkowo, po zasięgnięciu informacji na temat Twojego zachowania zarówno na serwerze, jak i poza nim, mam poważne wątpliwości co do Twojego podejścia i w Sposób, w jaki wypowiadasz się o mnie i innych osobach z administracji, nie świadczy to najlepiej też Zastanawia mnie Twoje wcześniejsze zapewnienie, że byłeś administratorem. Nie twierdzę, że tak nie było, ale patrząc na Twoje obecne konto  zaledwie około 50 godzin i dość świeża konto steam  trudno mi w to uwierzyć.

Wygląda to raczej na nowe konto, co budzi wątpliwości co do wcześniejszej roli admina, o której wspominasz. 

Edytowane przez Kenzo_
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.