Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    x_X
  • SteamID:
    STEAM_0:1:1516465
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    29.05.2025
  • Mapa:
    blackline
  • Opis sytuacji:

Sytuacja wyglada nastepujaco, ze admin po 3 fartownych tzw: "bulach" lub 1tapach postanowil mnie zbanowac, wydaje mi sie, ze po prostu ma moj kompleks... Kompleks dobrego gracza, kompleks goscia z hajsem. Czekam na analize demka czy cos w tym stylu i na jak najszybsza reakcje na to zgloszenie. Pozdro. Jeszcze ostatnie zdanie, nie bede owijal w bawelne, po prostu ludzie w administracji macie lekkie szambo, admin spisal sie fatalnie. Mapa ledwo sie zaczela, weszlo mi pare tzw. tapow i wasz administrator stwierdzil, ze jestem ODPALEM. xD pozdro jeszcze raz JESTEM UPALOALOLOLOLONY

Edytowane przez dopeboy1939
ZAMIAST 1V1 KLIKNAL SIE SERWER LOSOWE MOCE NIE WIEM JESTEM SPALONY JAK SZM*TAXd
Opublikowano

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Runda 5 0.52 do 0.54

Pierwsze dwa czy 3 pociski wystrzelone były normalne
Następnie celownik zjechał w dół sugerując
Standalone rcs które działa tak że po wystrzeleniu określonej liczby pocisków
Zaczyna dopiero działać
Gdy przeciwnik wycofał się z określonego dystansu reszta czyli 2 pociski zostały wystrzelone już normalnie do góry  (Widoczne bardzo dokładnie w slowmo)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Runda 6

podejrzany nie sprawdził wogóle lewej strony mapy gdzie mógł być przeciwnik wyszedł na pewniaku
że akurat tam będzie mimo że bardzo ale to bardzo ciężko było to usłyszeć mimo to celownik lekko podąża za ciałem przeciwnika 
Runda 7

tak samo jak runda 6
Na pewniaku wychodzi nie sprawdzając żadnej pozycji ani lewej strony mapy tak jakby wiedział gdzie jest przeciwnik
runda 9

widoczny lekki rcs pierwsze strzały leciały w obrysie przeciwnika
W ten sam punkt tuż nad głowa a celownik z próbował zjechać na dół
(Widoczne bardzo dokładnie w slowmo)
Runda 16 4.53 do 4.55

Dziwne nakierowanie na przeciwnika przez ścianę w okolicach głowy
Runda 17 5.19 5.20

Widoczny backtrack + dziwne pozycjonowanie celownika
Runda 25 8.08 do 8.18

Strzał w przeciwnika przez ścianę mimo że nie widział przeciwnika i nie jest przebijalna dodatkowo backtrack
Runda 26 8.34 do 8.37

Backtrack 
celownik wogóle nie na przeciwniku mimo to oddany strzał i zabójstwo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sprostowanie do rund 6 i 7 
podejrzany ma 44min na serwerze (https://www.gametracker.com/player/x_x/145.239.236.2:27015/)
nie jest możliwe aby znał wszystkie respy tak dokładnie żeby nie sprawdzać reszty pozycji 

https://tv.katujemy.eu/CS2/5/dema//auto-20250529-2133-am_blackline-_________________Katujemy.eu______ARENA_1v1_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
konto jest w większości prywatne i nie widać ile ma rozegranych godzin 
dodatkowo konto ma 21 lat a podejrzany chwile przed dostaniem muta za wyzywanie a według mnie nie miał takiego wieku 
zwłaszcza że pierwsze i ostatnie zmiany na koncie były 1 marca tego roku oraz 3 kwietnia
na koncie zostało rozegranych jedynie 11 meczów (https://csstats.gg/player/76561197963298659) co widoczne jest tutaj
na te 11 meczów zdobył 249 fragów co jest mocno podejrzane i sugeruje że konto zostało kupione 
w tym jeden z meczów ze statami 43 fragów i 14 dead
a najnowszy mecz został przeze mnie zweryfikowany gdzie był widoczny wallhack, bunnyhop, aim i backtrack

Lanek  

Decyzja 24h

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Runda 5 - B-

6 - B+

7 - B-

9 - B-

16 - B-

17 - B+

25 - B+

26 - B+

Z racji, że osoba chciała się ponownie odwołać to wrzucam ocenę reszty ubt: 

image.thumb.png.d1881ee90375b5cc6431da51c78a2784.png

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.