Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: BloomFISH

Data/Mapa: 29.05.2025 godz. 12:33

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199851015727/

Serwer (mod): 51.83.210.20:27015                               

Opis sytuacji: grałem jeden na 5-6 gdzie mam tak poprostu że pierwsze mecze gram na takich serwerach bo poprostu ręka mi się trzęsie i w taki sposób przyzywaczajam ją do myszki, zabilem 4 zostałem na 2 po czym zostałem zbanowany XDD 

Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20250529-1203-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

Ogólnie od razu widać, że nawet nie pokrywa się to co piszesz z tym co się działo jak dostałeś bana "poprostu ręka mi się trzęsie", a więc zacznijmy od początku, ręka niby się trzęsie przy strzałach. Czego nie ma przy pierwszych strzałach, tylko dopiero jak Ci nie i jest włączony wspomagacz

14:30 - pierwsze strzały gdzie nie ma efektu trzęsącej się ręki i cały czas tego nie widać, aż do momentu jak kręcisz wynik 1-6
26:00 - nie sprawdzasz nawet pozycji, gdzie może być przeciwnik lub tylko częściowo
26:15 - pierwsze dziwne ruchy celownika - jakby samo namierzyło i Ty zrobiłbyś ruch
26:45 - ręka o dziwo się nie trzęsie 
26:55 - znowu auto namierzenie i znowu się trzęsie, jeszcze dobrze nie znasz dodatkowej aplikacji?
27:00 - i tutaj zaczyna się Twoje "trzęsienie ręką" przy każdym namierzaniu i strzelaniu, trochę dziwne według mnie, perfidnie grasz na słabym aimie
27:10 - strzał przez drewno i nie "trzęsie się ręka" a już jak widzisz przeciwnika nagle jest taki objaw 

Po tej sytuacji dostajesz bana, według mnie od razu widać, że to aim, a nie tak jak wspominasz w odwołaniu "trzęsąca się ręka".

S0u  

Decyzja 24h

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.