Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    skoka
  • SteamID:
    Steam ID: 76561199128781255
  • Serwer:
    ARENA 1VS1
  • Data:
    27.05.2025
  • Mapa:
    am_must2_kat
  • Opis sytuacji:

pisze w sprawie mojego (moim zdaniem niesłusznego bana) gram sobie spokojnie z moimi znajomymi na waszym serwerze gdzie pośród moich znajomych jestem tym co gra najgorzej a wy mi dajecie bana za WH. chce poznać powód tego bana i jakies dowody 

Opublikowano (edytowane)

0:22-0:25- nakierowanie na model gracza przez ścianę
1:22-1:24- nakierowanie na model gracza przez ścianę
1:52-1:55- częściowe chwilowe nakierowanie na model przeciwnika dodatkowo sprawdzenie tylko miejsca gdzie stał przeciwnik

2:12-2:16- przeskok celownika na przeciwnika przez ścianę dwukrotny 

2:24-2:25- kolejny przeskok celownika na gracza z przeciwnej drużyny dodatkowo małe sprawdzenie pozostałej części mapy w której mógł być przeciwnik 

3:31-3:33- najechanie celownikiem centralnie na głowę przeciwnika na dodatek podejrzany nie miał możliwości wiedzieć że jest tam przeciwnik a mimo to i tak sprawdził tylko tę pozycje

gracz od początku wydawał się dziwny a jego gra dość kontrowersyjna

Po obejrzeniu demka podtrzymuje słuszność nadane kary

https://tv.katujemy.eu/CS2/5/dema//auto-20250527-2000-am_must2_kat-_________________Katujemy.eu______ARENA_1v1_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Edytowane przez V1per
Lanek  

Decyzja 24h

• Haha 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Słabe demo, jedynie 2:24-26 jest w jakimś stopniu interesujące, ale to i tak zdecydowanie za mało na bana.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.