Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

QaFs8qP.png

Witam w kolejnej odsłonie "Pod lupą". Dzisiaj sprawdzimy, co forumowicze sądzą o naszym Moderatorze oraz Opiekunie (UBT1.6/CS2/LOSOWE MOCE) @ Lanek

Zobaczmy co użytkownicy o nim myślą.

11g.png.6512374541f2df2b6fe2f6f9fbb0f68d.png

1. Co możesz powiedzieć o @ Lanek ?

Użytkownik 1: Kto to jest?

Użytkownik 2: Knur

Użytkownik 3: Lubię gościa

Użytkownik 4: Mogę powiedzieć, że tłamsi Irytującą, sprzedaje hot dogi i gdzieś go tam znają pewnie na sieciach serwerów.

Użytkownik 5: Mogę Lanka określić jako mega pozytywnego gościa z dużym zaangażowaniem w sieć. W problemie stara się pomóc, jest ogarnięty i poprawnie wykonuje swoje obowiązki i nie ma kija w du**e.

Użytkownik 6: Bardzo dobra osóbka zazwyczaj pomocna znamy się już kilka lat nigdy mi niczym nie podpadł.

Użytkownik 7: Nie znamy się za dobrze ale z tego co widzę na forum jest to bardzo pracowita osoba

Użytkownik 8: Spoko chłopak, jak na dziadka to jeszcze młody duchem, chociaż przebija się przez niego boomerstwo. Znam go chwilę, czasem uda się coś pogadać czy zagrać. Ogólnie nie jestem typem, który jakoś wylewnie będzie wypowiadać się o innych, więc rzucę po prostu krótko i ogólnie - szanuję go i jego zdanie czy podejście do niektórych/wielu rzeczy, uważam, że gdy ma chęci i zapał jest w stanie przenosić góry, chociaż przeważnie mu się nie chce. Mam nadzieję, że relacja nie zdechnie jak COD u Shootera, a on znajdzie w końcu ekipę do APEX'a na którą zasługuje, bo zatrzymuje to jego esportowy sen.

2. Czym zasłynął na sieci?

Użytkownik 1: Zdecydowanie wytrwaniem i cierpliwością w UBT

Użytkownik 2:  Byciem starym dziadkiem.

Użytkownik 3:  Byciem dziadkiem xaxa

Użytkownik 4:  Jakoś specjalnie jego losów tutaj nie śledziłem ale pamiętam że kiedyś pchał się na posadę nie spełniając najprostszych wymagań :KEKW:

Użytkownik 5:  nie zasłynął :jasperfak:

Użytkownik 6: Raczej niczym. Tak jak i większość osób mających "kolor"

Użytkownik 7:  Tym, że prawie dorównuje @ Irytująca w byciu mendą

Użytkownik 8: W sumie to nie wiem jak można określić to, czym zasłynął. Jest w UBT-CS2 od bardzo dawna i nawet został opem obu działów UBT naraz.

3. Jaka jest jego najlepsza i najgorsza cecha?

Użytkownik 1: Najlepsza - odwaga; najgorsza - lenistwo

Użytkownik 2: Najlepsza - to że interesuje się sportem, a najgorsza, że ten sport to formuła 1

Użytkownik 3: Najlepsza - Myśli ( w przeciwieństwie do takiego OM#1); zła, bo nie wiem czy to najgorsza jaką ma - Za miękki względem ludzi pod sobą

Użytkownik 4: Za słabo się znamy, żeby to określić

Użytkownik 5:  Najlepsza, że coś robi w tym UBT; najgorsza, że jednocześnie się opierdala

Użytkownik 6: Najlepsza - obiektywizm, a najgorszej jeszcze nie poznałem

Użytkownik 7: Najlepsza to, że jest bardzo pomocny, a najgorszej nie wiem

Użytkownik 8: Najlepsza - miły; najgorsza - leniwy

4. Jedno słowo, które go idealnie opisuje?

Użytkownik 1: Koteczek

Użytkownik 2: Jäger

Użytkownik 3: Pracuś

Użytkownik 4: Knur

Użytkownik 5: Dziad

Użytkownik 6: Grubas

Użytkownik 7: Ciamajda

Użytkownik 8: Zaradny

5. Jak oceniasz jego pracę?

Użytkownik 1: Robi co ma robić, nie znam backstage wszystkich jego rang bo realistycznie widać tylko pracę jako UBT w dziale i czasami MOD'a, kiedy dochodzi do czynów i aktów przemocy na chatboxie bądź w jakimś dziale, jak ostatnio ze swastykami gdzie niektórzy moderatorzy wolą sobie pisać z playdohami. Jeżeli by się nie sprawdzał i nie wykonywał swoich obowiązków tak jak trzeba, to raczej by go wyrzucili na zbity ryj, a nie rozszerzali jego prawa i obowiązki. Jak na moje jest to odpowiednia osoba, na odpowiednim miejscu.

Użytkownik 2: W ogóle nie oceniam. Nie monitoruję jego działalności związanej z danymi rangami.

Użytkownik 3: 8/10

Użytkownik 4: Skromne 2/5

Użytkownik 5: 6/10

Użytkownik 6: Skoro ma tyle rang i wywiązuje się z każdej z nich więc jego praca musi być oceniona jako dobra.

Użytkownik 7: Bardzo dobrze

Użytkownik 8: 10/10

6. Czy chciałbyś mu coś anonimowo przekazać/zapytać?

Użytkownik 1: Nuh

Użytkownik 2: Nie patrz na innych rób swoje i pamiętaj JWKS :200IQByczq:

Użytkownik 3: Szczęścia zdrowia pomarańczy niech Ci żona nago tańczy

Użytkownik 4: Chciałbym zapytać, czy jesteś twinkiem?

Użytkownik 5: "Słuchasz? Słuchasz? To słuchaj. pi****l się. Nie, Ty się pi****l."

Użytkownik 6: Żeby nie był taki jak poprzedni opiekun UBT

Użytkownik 7: Czemu jesteś takim statkarzem?

Użytkownik 8: Że pewnie dużo osób, które w życiu spalił tak naprawdę grało czysto :sadge:

Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników, ale radze uważać.. nigdy nie wiadomo kto będzie następny. :pepoHmm:

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Preview

Spoiler

Użytkownik 4: Chciałbym zapytać, czy jesteś twinkiem?

Nie i nie ma na to szans @ twinkowy rizz  :peepolove:

Użytkownik 7: Czemu jesteś takim statkarzem?

Statki to styl życia. To nie jest gra dla każdego :beka:

PS: Nie kręcę hotdogów na stacji; nie mam takich rzeczy tam. Zresztą od parówek to jest @ Irytująca  :irytujaca:

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.