Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Bóbr z drewna
Imię:Alan
Link do profilu Steam oraz SteamID:0:1:950208701
Jakie jest Twoje doświadczenie?:żadne
Staż na serwerze:3 mieśiące

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:dlatego chciałbym zostać żeby banować mutować lub gagować lub kickować

Mutacja głosu (TAK/NIE):Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Kontakt:
Skala znajomości obsługi admina (1/8):1
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):Tak

Opublikowano (edytowane)

-gt

-podanie 

-umiejętności 

-okłamanie z wiekiem 

Twoje podanie nie przekonuje mnie  , Piszesz że staż na serwerze 3 miesiące  a jakoś nigdy cię nie widziałem, Plus kłamiesz w podaniu z twoim wiekiem . Na aktualną chwile jestem na nie 

Edytowane przez PATRYK BOSS
Opublikowano

Witaj Alanie,

Dziękujemy za Twoje podanie - choć trudno właściwie nazwać to podaniem, bo wygląda jakby było pisane w dwie minuty, bez żadnego zaangażowania ani przemyślenia.

Zacznijmy od konkretów:

- Twój staż na serwerze to 76 minut, nie "3 miesiące". Masz pecha, że istnieją źródła, gdzie możemy sprawdzić prawdziwe dane - w przeciwieństwie do twojego podania, gdzie widnieje więcej kłamstw niż prawdy.

image.png.28827f5180dbcca53b2342c1183163e9.pngimage.png.43a385db7d107e200d5b2ed78f5b7ec6.png

- Wiek 24 lata? Również masz pecha, że gdy byłeś na serwerze dziś, akurat znajdowałem się tam również ja i zapamiętałem twoją osobę. Nie masz mutacji, a nie dałbym Ci nawet więcej niż 13/14 lat.

- Link do profilu Steam - brak. Kontakt - brak. Doświadczenie - brak. Obsługa Admina - sam oceniasz się na 1/8, czyli w zasadzie żadna.

- Powód, dla którego chcesz być Adminem?

2 godziny temu, tralarelo tralala napisał(a):

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:dlatego chciałbym zostać żeby banować mutować lub gagować lub kickować

Serio? Tylko to Cię interesuje?

Podsumowując - całość wygląda jak żart. Funkcja Administratora to nie przycisk do banowania ludzi dla zabawy, tylko odpowiedzialność, zaufanie i umiejętność panowania nad sytuacją. Ani jednej z tych rzeczy nie pokazałeś.

Na ten moment - zdecydowanie jestem na NIE.

Jeśli kiedykolwiek zdecydujesz się potraktować temat poważnie, być może warto będzie spróbować podobnie - ale dopiero wtedy, gdy zrozumiesz, czym naprawdę jest rola Admina.

PS. Na przyszłość - oszczędź sobie i nam czasu, trzymaj się! :floppahey:

Opublikowano (edytowane)

-staż
nie podałeś prawdziwego czasu spędzonego na serwerze gdyż wynosi on około 70 min

nie masz takiego wieku jak podałeś słyszałem cię dziś na voice chat w grze i absolutnie nie brzmiałeś na 24 latka

-podanie
napisane szybko aby napisać, zero starania i do tego nieprawdziwe informacje zawarte w podaniu 
-doświadczenie 

brak jakiegokolwiek doświadczenia

-mutacja
brak mutacji

nie spełniasz podstawowych wymagań na zostanie administratorem na okres próbny nie mówiąc o byciu administratorem na stałe
Jestem definitywnie na NIE.

Edytowane przez V1per
Opublikowano

Hej, Alan!

Bardzo nam miło, że chciałbyś dołączyć do naszego grona, jednakże Twoje podanie nie spełnia podstawowych wymagań, a sama forma pozostawia wiele do życzenia. Myślę, że nie muszę wymieniać poszczególnych punktów, które argumentują moją decyzję — sam doskonale wiesz, ile nieprawdy napisałeś powyżej.

Zapraszamy za kilka lat, gdy przejdziesz mutację i zrozumiesz, że rola admina to nie tylko bany, muty i gagi. 😉

Jestem na NIE.

Opublikowano

Chciałem tylko zaznaczyć, że następnym razem warto pisać prawdziwe informacje o sobie – szczególnie w podaniu. Kłamanie nie ma sensu, bo zarówno admini, jak i inni dobrze wiedzą, ile naprawdę masz lat. Lepiej postawić na szczerość a W innych tematach wolę się nie wypowiadać, bo administracja już się wypowiedziała więc pamiętaj warto być szczerym.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.