Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Desper!

Zgłoszenie - Misiowaty Katujemy.eu skins | ARENA 1VS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    Misiowaty Katujemy.eu skins
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0:0:946560041
  • Serwer:
    ARENA 1VS1
  • Data:
    25.05.2025
  • Mapa:
    am_grass2
  • Rodzaj cheata:
    wh
  • Link do demka:
  • Dowody:

Misiowaty grając przeciwko mnie zaczął mnie tak zwanie napastować. Parę razy go pokonałem no i się odpalił przeciwko mnie. Ale już na samym początku demka można zauważyć że patrzy bezpośrednio przez ścianę w kierunku oponenta. Niby gra ze słuchawkami, ale jednak z nich nie korzysta(?).

Rozpiska:

0:25 - Patrzy przez ścianę w kierunku Vipera, ogłuszony granatem nie mógł słyszeć że idzie w tym kierunku.

1:05 - Po serii niepowodzeń z fullauto wychyla się wcelowany w głowę.(Zmiana pozycji oponenta)

2:25 - wychodzi na przeciwnika cały czas patrząc się na niego (tutaj akurat naciągnę, bo słyszał przeładowanie)

2:35 - Słyszał kroki, ale nie reagował na nie. Nie widział w ogóle przeciwnika i wychyla wcelowany(Ew gra w fullhd i go widział "kontem oka").

4:20 - Idealny prefire (troszeczkę w późniejszym takcie wychodziłem)

8:25 - Tutaj dobitnie widać jak celownik wędruje za jego przeciwnikiem, a i tak końcowo przegrywa pojedynek.

8:47 - Również tutaj widać co w poprzedniej rundzie.

14:20 - Tutaj sytuacja bardzo dziwna, niby patrzy ale niby nie patrzy przez ściany.

Podsumowując:

Ogólnie cały mecz grał z wh. Cały czas jakieś podejrzane akcje robił. Akurat kiedy wychylał to miał głowę na celowniku gdzie przy tym jego oponent zmieniał miejsce.

stau   (edytowane)

Decyzja 24h

Edytowane przez stau
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.