Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Desper!

Zgłoszenie - Misiowaty Katujemy.eu skins | ARENA 1VS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    Misiowaty Katujemy.eu skins
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0:0:946560041
  • Serwer:
    ARENA 1VS1
  • Data:
    25.05.2025
  • Mapa:
    am_grass2
  • Rodzaj cheata:
    wh
  • Link do demka:
  • Dowody:

Misiowaty grając przeciwko mnie zaczął mnie tak zwanie napastować. Parę razy go pokonałem no i się odpalił przeciwko mnie. Ale już na samym początku demka można zauważyć że patrzy bezpośrednio przez ścianę w kierunku oponenta. Niby gra ze słuchawkami, ale jednak z nich nie korzysta(?).

Rozpiska:

0:25 - Patrzy przez ścianę w kierunku Vipera, ogłuszony granatem nie mógł słyszeć że idzie w tym kierunku.

1:05 - Po serii niepowodzeń z fullauto wychyla się wcelowany w głowę.(Zmiana pozycji oponenta)

2:25 - wychodzi na przeciwnika cały czas patrząc się na niego (tutaj akurat naciągnę, bo słyszał przeładowanie)

2:35 - Słyszał kroki, ale nie reagował na nie. Nie widział w ogóle przeciwnika i wychyla wcelowany(Ew gra w fullhd i go widział "kontem oka").

4:20 - Idealny prefire (troszeczkę w późniejszym takcie wychodziłem)

8:25 - Tutaj dobitnie widać jak celownik wędruje za jego przeciwnikiem, a i tak końcowo przegrywa pojedynek.

8:47 - Również tutaj widać co w poprzedniej rundzie.

14:20 - Tutaj sytuacja bardzo dziwna, niby patrzy ale niby nie patrzy przez ściany.

Podsumowując:

Ogólnie cały mecz grał z wh. Cały czas jakieś podejrzane akcje robił. Akurat kiedy wychylał to miał głowę na celowniku gdzie przy tym jego oponent zmieniał miejsce.

stau   (edytowane)

Decyzja 24h

Edytowane przez stau
Opublikowano

0:25 b-

1:05 b+-

2:25 b-

2:35 b-

4:20 b+-

8:25 tutaj zamiast podążania celownika bardziej mi się nie podoba ten prefire, b+

8:47 b+

14:20 b+-

Od siebie też mogę dorzucić 10:06 i 6:52

Dzięki za zgłoszenie

Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.