Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Edis
  • SteamID:
    STEAM_1:0:749528510
  • Serwer:
    CLASSIC
  • Nick admina banującego:
    >>KillinG_SprEE<<
  • Data:
    21.05.2025
  • Mapa:
    de_dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Prawdopodobnie zostałem osądzony za rzekome czitowanie (demko się nie nagrało).
  • Użytkownik
Opublikowano

Link do dema które nagrałem bo domysliłem sie ze kolega raczej go nie bedzie miec a HLTV srednio pomocne w takich sytuacjach:  https://megawrzuta.pl/wowqpx9m

9:14 - przeskok na model (gość przy bramie od anarchii), dziwne zachowanie recoila domyślam się ze AIMLOCK ON.
9:57 - dziwny przeskok na model jak wychodziłeś na dluga skad te przeskoki celownika??? caly czas AIMLOCK ON.
10:57 - gość na podeście po prawej za skrzynia, wychodzisz trupa i twój aimlock go łapie na głowe ale niestety kolega z team go zabija wiec aimlock odpuszcza i lecisz dalej, ale widać perfidnie jak go aimlock ogarnia xD
11:06 - teraz perełka perełek które uwielbiam rozpisywać czyli schodzisz z B na srodek, gość na długiej wyskakuje, ty nacelowujesz, klikasz sobie aimlocka bo domyślam się ze go masz pod przyciskiem chyba i nacelowujesz nad modelem i to grubo NAD a tam bania wchodzi!!! :) jakim cudem bania wchodzi gdy celownik nad glowa i jak strzelasz to ciagnie do góry bron???
12:26 - wychodzisz srodek, może i widzisz ze kolo w smoke się kryje za skrzynie na srodku od CT strony ale jak z niej wychodzi to AIMLOCK bawi się w najlepsze i banie soczysta ładuje co też pięknie się oglada :D
12:36 - wychodzisz srodek, kolo ciemnia CT, skanujesz skrzynie ale i tak aimlock robi przeskok na typa..
16:40 - jesteś na srodku, patrzysz brame w strone srodka i na końcu gali CT kuca a ty kolejny przeskok celownika na niego który nie jest naturalnym przeskokiem wiec AIMLOCK działa i dobrze się dalej bawi.
17:10 jesteś dalej na srodku i jak widać dziwnie ci zeswirowała myszka(celownik) co ewidetnie się nie dzieje tak poprostu, ale tobie się to zdarza i zawsze w ten sam schemat, co potwierdza kolejna sytuacja 
18:53 - kolejne ześwirowanie myszki na widok CT na gali - osobiście uważam ze po prostu czasem ten twój aimlock swira dostaje od tych baniek i już płacze zebys przestał to robić bo ile można grac odpalonym???

18:55 - zaraz po zeswirowaniu myszki czy tam aimlocka to wychylasz się i walisz banie ale ale... celownik zamiast na glowie to obok, ta sama sytuacja co w czasie 11:06 czyli aimlock zabija glowe ale niestety celownik na niej nie był...przykro się na to patrzy, ale palisz się niesamowicie..

Teraz ode mnie kilka słów, stary gram w to trochę, i wielu z nas starych wyjadaczy ma tzw 6 zmysł grania, czyli jeśli grasz x lat to przy często nawet pierwszym spotkaniem z typem i tego w jaki sposób mnie ubija, to już ten zmysł zapala lampkę że cos nie tak z tym typem co mnie zabił, bo naprawdę idzie od razu rozróżnić kogos kto dobrze strzela przy grze z nim a z kims kto odpalony zabija nawet na aimlocku, to czuc w powietrzu, i dzięki bogu, że nie ma jeszcze tak idealnego aimlocka, aimbota, czy cokolwiek że nie da się tego wykryć...nie ma idealnego softa i nie będzie nigdy (mam nadzieje) - kwestia wprawy, oka, czasu, obserwacji i jak pisałem często grania z danym zawodnikiem, który się odpala

Dziękuje kolego za ten popis, grałeś u nas parę razy i od razu mi nie spasowałeś, zresztą nie tylko mi, ale wielu starym wyjadaczom, którzy mi cię zgłaszali..

FUTUBA.  

Decyzja do 24h.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Moderator
Opublikowano

6:10 b+ co to za głowa

9:14 albo flick, albo fov, ciężko stwierdzić (po oglądnięciu demka, łatwo się domyślić)

9:57 - dziwny zjazd celownika w dół

10:57 - normalne wejście na bs

11:06 b+

11:36 - zacznijmy od momentu, gdzie nie ma żadnego infa na temat przeciwnika na gali

11:55 - rzucasz nade przed podaniem infa

12:08 - co tu się dzieje?

12:26 b+/-

12:36 b-

14:40 - dziwna bania

14:50 - dziwne to, nie widzisz modelu (dwukrotnie), a namierzasz go idealnie przez bramę b+

15:45 - dziwny lock b+

16:40 - w. w b+

16:49 - kolejny przeskok

16:52 - ?

18:53 - no widać, że Ci myszka schodzi

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.