Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wykonać?: Avatar

Napisy: .:Tomek:.

Informacje Dodatkowe: Obraz wykonany z kolorami : Zielony / Niebieski / Czerwony 

Tematyka: -

Wymiary: Na Forum Katujemy.eu

Link pomocniczy:  -

Opublikowano

Określ się Tomek, znajdz sobie obrazek, a nie miliard propozycji, a Ty nadal nie i nie

• Lubię to! 2
Opublikowano

cLiNiC nie wpierdzielaj się gdzie nie twoje miejsce. Ja liczę na kreatywnoś i umiejętności grafików. Kasiu zrób różne ,,kompozycje,, obrazka pierwszego.

Opublikowano

Tomek, ja to napisałem grzecznie..Każdy człowiek jest inny, może będziesz chciał kwiaty, albo Toma i Jerrego, a graficy napracują się nad tematyką sportową, a Ty nadal nie będziesz zdecydowany...Zauważ, że każdy określa jakąś tematykę w zleceniach, a Ty nie i jak graficy mają trafić w Twój gust?

I jakie Kasiu zrób???? Powinieneś napisać Kasiu prosiłbym, a nie zrób inne...

• Lubię to! 2
Opublikowano

Tomuś po 1. Szacunku do starszych :D po 2. Musisz się określać co do tematyki, bo nasi graficy nie bd się  bawić w strzelanie o a może jednak trafię w gust Tomeczka, no nie musisz sie określić ;)

PS. Temat chyba do zamknięcia bo Tomuś ma już ten novy avatar :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.