Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

Adrian Zandberg goniący mnie na Duście II przez całego mida w nocy z soboty na niedzielę.

• Haha 5
Opublikowano

Jest zbyt piękny żeby go tu opisać ale w skrócie miotacz ogania > twinki 

• Lubię to! 2
  • Moderator
Opublikowano

Byłem z dziewczyną i kolegą na jakimś lotniku. Dziewczyna nie chciała mnie w ogóle słuchać, więc sobie poszedłem spotkałem Ule i mnie wyściskała, a gdy ja chciałem się przywitać to się odwróciła i sobie poszła. Zdenerwowałem się i krzyknąłem co to ma być. Złapałem dziewczynę za ręce, nasze głowy się zetknęły, spytałem o co chodzi, ale w odpowiedzi dostałem jasne zdanie, żebym sobie poszedł.

Wyszedłem stamtąd, spotkałem wojsko, przebrałem się w camo i do jakiejś misji dołączyłem, gdy inni do Nas dołączyli, zaczęli  w nas strzelać i sen się skończył.

• Lubię to! 2
  • Wow 3
Opublikowano

Że prowadziłem elitarną szkołę dla twinków, gdzie mundurkami były kocie uszka i strój pokojówki

• Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Jak Trzaskowskiego wywalili z kandydata na prezydenta. Potem wstałem sprawdziłem na Internecie czy to prawda i to nie była prawda. Moje serce rozbite na milion kawałków. 

• Przykro mi 4
Opublikowano (edytowane)

Niestety nie mogę pisać bo to mogłoby  mieć konsekwencje prawne ;) a lubię chodzić na strzelnicę ;)

Edytowane przez Wercyngetoryx
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Oj już dawno mi się nic nie śniło

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Że wytargałam za włosy dziewczynę której nie lubię w pracy oczywiście poprzedzając sytuację wygarnięciem co o niej myślę xd Ogólnie abstrakcja bo się jej boję irl :catgrump:

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Że wygrałem zawody w bieganiu :sadKEKW:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

ucieczka przed Policją + obudzenie sie w więzieniu xD

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

ucieczka przed potworem a niby uciekałem a stałem w miejscu 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Donator
Opublikowano

nie mam snów

FUTUBA.  

Alkohol zaburza sny, w szczególności fazę REM, która jest kluczowa dla regeneracji i odświeżenia psychicznego.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Grałem na serwerze AIM/AWP wraz z botami, ponieważ nie było żadnych graczy. Muszę przyznać, że mocno mnie w tym śnie poniosła fantazja. Wszakże przecież ciężko tutaj o takie doznanie, jak gra z botami zamiast z ludźmi.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.