Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E8TJfha.png.76ded066e6c090cc1bfcc7fd2fba77a4.png

Witam witam i zapraszam do krótkiej lektury moich odpowiedzi:

@  FUTUBA.  

1. Jak trafiłeś na sieć?

Szukałem nowego COD MODA a że serwer był świeży i miał potencjał zostałem stałym bywalcem. 

2. Jak sobie radzisz w roli opiekuna?

Czy sobie radzę, myślę że tak ,a jak opiniuje to społeczeństwo serwera idontknow.

3. Jaki wykonujesz zawód?

O pana, to jest długa historia i nie na sucho. W skrócie moim zadaniem jest aby każda placówka posiadająca aparaty RTG przeszła pomyślnie kontrole sanepidu.

Stomatolog, przychodnia, wet, szpital itd.

4. Jakie masz plany na przyszłość?

Nie zagłębiałem się w dalekosiężne plany, ale tak na teraz to zakup swojego mieszkania.

5. Ulubiony wykonawca?

Taki ulubieny to raczej nie jednakże ostatnio YT napisał mi że Opała/Gibbsa katuje więc niech tak zostanie.

6. Dlaczego 4fun?

Chciałem pograć sobie bez spiny na luzie, a że postawiono 4funa to idealnie podpasiło.

7. W jakie gry poza cs'em lubisz grać?

Lubię poklikać gierkę z fabuła, a jak dodatkowo będzie tematyka zombiaków to ulalala. The last of us / Days Gone w sumie ostatnie jakie się wkręciłem.

8. Ulubione danie obiadowe?

Placek po cygańsku / kebabik

9. Gdzie widzisz siebie za 10 lat?

Gdzie nie wiem, ale mam nadzieje że będzie wszystko poukładane bez strasu i zdrowotnie.

10. Umiesz grać na jakimś instrumencie?

Na trójkącie mistrzowsko :KEKW:  amatorsko na gitarze.

11. Ulubiony napój / napój alkoholowy?

Napój chmielowy / żywiec biały, książece pszeniczne

@  Colette.

1. Jakie nietypowe hobby chciałbyś kiedyś wypróbować, ale jeszcze się nie odważyłeś?

Porzucać magnesem neodymowym w okolicznych wodach.

2. Gdybyś mógł przenieść się na jeden dzień do świata z dowolnej książki lub filmu – co by to było i dlaczego?

W każdą z tematyką zombi. Walka z hordami, budowanie bazy i szukanie itemów oł jee. Miałem ciche nadzieje że czasy covida dadzą taką możliwość a tu scam zwykły :D

3. Jaka umiejętność, zupełnie nieprzydatna w codziennym życiu, sprawia ci radość?

Unoszenie jednej brwi. :cursedrock:

4. Czy miałeś kiedyś sen, który wpłynął na twoje decyzje w realnym życiu?

Oczywiście, każda bardziej nie zdecydowana sytuacja musi się przespać i przetworzyć w śnie. 

5. Gdybyś musiał przez rok jeść tylko jedno danie – co by to było?

Kebab na cińkim.

6. Jakie najbardziej absurdalne wyzwanie udało ci się kiedyś zrealizować?

Wypicia litra solo jednej nocy, w sumie pół potem nie pamiętam ale butla pusta :monkascari:

7. Jaką supermoc byś wybrał, gdyby każda z nich miała też poważny minus? Tak, prawie jak monkey paw. 

hymm, może czytanie w myślach. Kontrola otoczenia i społeczeństwa minus natłok myśli, większości pewnie negatywnych.

8. Czy istnieje piosenka, która zawsze poprawia ci humor – nawet jeśli nie chcesz jej słuchać przy innych?

Moja playlista zmienia się co 2 tyg i każdy utwór daje mi lepszy humorek i pozytywne nastawienie. 

9. Gdybyś był bohaterem gry komputerowej, jaka byłaby twoja specjalna zdolność i poziom trudności postaci?

Łowienie ryb w każdej kałuży i zdolności majsterkowania. Poziom expert :bicek:

10. Jakie pytanie zadałbyś kosmicie, gdybyś miał tylko jedną szansę?

Jakie gatunki ryb u was można złowić?

11. Co najbardziej dziwi cię w ludziach – pozytywnie lub negatywnie?

Upolitycznienie każdej możliwej sytuacji, to już wyższy level smutnego życia.

12. Czy istnieje jakiś rytuał, bez którego nie możesz zacząć dnia?

3 drzemki 5 min to takie minimum aby dospać albo dokończyć sen na szybko i wtedy wstaje elegancko.

13. Gdybyś mógł porozmawiać z jedną osobą z przeszłości, ale nie sławną – kto by to był i dlaczego?

Z twórcą aerozolu do nosa, kurde podczas choroby nochal zawalony 2 psiki i oddychasz jak szef. Postawiłbym mu pifko nawet 2.

14. Jaka rzecz z dzieciństwa wciąż wydaje ci się magiczna?

Ciężko powiedzieć, coraz mniej tej magii w szarej rzeczywistości. 

15. Gdybyś mógł nauczyć wszystkich ludzi na świecie jednej rzeczy – co by to było?

Patrzenie w lusterka przede wszystkim myślenia za kierownicą.

@ moordeks

1. Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i dać sobie jedną radę z przeszłości, co by to było?

Chopie daj se siana z tą laską idź se na rybki, otwórz piwerko zaoszczędzisz siana i zdrowia psychicznego.

2. Co byś zrobił, gdybyś przez 24h był niewidzialny?

Wbiłbym do AREA 51.

3. Gdybyś mógł doświadczyć jednego wydarzenia historycznego na własne "oczy" (jako obserwator), które by to było?

Cała akcja :monkagun: na bin ladena. 

4. Po czym uznajesz inną osobę za mądrą?

Potrafi złożyć konstruktywne zdania, jest otwarty na nowe podglądy i ma zdolności krytycznego myślenia.

5. Jak to jest być tak przystojnym? :mmmDOG:

Pana ty to wiesz, ja to wiem po cóż inni mają wiedzieć :jasperfajeczka:

Dzięki za pytanka, całuję rączki :cathug2:

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.