Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Sobol2k
  • SteamID:
    STEAM_1:1:448555719
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Nick admina karającego:
     Sitru
  • Data:
    08.08.2023
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

No ogólnie rzecz biorąc, mam muta i gaga permamentnego, muta od 2 lat, a gag będzie miał 2 lata w sierpniu tego roku. Prosiłbym o ułaskawienie tak, wiem że byłem problematyczny na serwerze i często można było słyszeć obelgi z mojej strony, aczkolwiek uważam, że wiele rzeczy przez ten czas się zmieniło. Ja jestem już całkiem innym człowiekiem niżeli byłem, a że wracam do grania na serwerze może nie tak często jak kiedyś będzie można mnie spotkać, ale to nie zmienia faktu iż chciałbym mieć możliwość dawania info oraz komunikowania się z graczami na serwerze, niestety nie mam nic na swoją obronę zachowywałem się jak debil mogę jedynie obiecać, że takie sytuację z mojej strony nie będą miały miejsca. Opiekun Sitru chyba też za bardzo za mną nie przepada, przez te wszystkie sytuację które sprowokowałem. Uważam, że warto jest mi dać szansę na zresocjalizowanie się. Pozdrawiam.

Edytowane przez Jaro hedzik
  • KAT 1
  • Sponsor
Opublikowano

Witam.

Dostawales już wiele szans na poprawę i za każdym razem wciskałeś nam te bajki co teraz, a dalej odwalałeś ten sam syf. Bez znaczenia czy minęły 2 lata od ostatniej kary, czy 5, ale unmuta nie dostaniesz.

Pozdrawiam @ sitru

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.