Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:arab_peek6969

Imię:Mateusz

Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199852695465

Jakie jest Twoje doświadczenie?:no ponad pół roku :P

Staż na serwerze:z miesiąc będzie gdzieś :P

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:bo jest bardzo dużo osób toksycznych oraz osoby grające na wspomagaczach. W późniejszych godzinach administracja też nie jest aż tak dostępna więc chciałbym pomóc :P

Mutacja głosu (TAK/NIE):oczywiście

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Kontakt:dc forum 

Skala znajomości obsługi admina (1/8):6

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):tak 

• KAT 1
Opublikowano

+ Wiek

- Podanie 

Staż 

Konto steam

Konto forum

Wiek się zgadza, ale to za mało. Brakuje reszty, więc na ten moment jestem na nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

- Konto STEAM (0 Lvl, 2 znajomych, konto prywatne - nie spełniające wymagań)
- Konto Forum (Założone pod podanie)

- Podanie (Nie zostało napisane zgodnie z prawdą XD)

- Zachowanie na serwerze

Hej Mateusz, 

Dziękujemy za złożenie podania na Admina, lecz niestety jestem na NIE. Na ten moment nie spełniasz nawet podstawowych wymagań - twój profil STEAM jest prywatny, i o i le dobrze pamiętam, nie posiadasz nawet Prime'a. Do tego dochodzi również kwestia Twojego zachowania na serwerze - w tym miesiącu dostałeś już 3 mute'y, m.in. za wyzywanie, prowokacje i np. "pierdzenie do mikrofonu", co jest totalnie nieakceptowalne, na prawdę uważasz, że jest to godne zachowanie osoby, które stara się o rangę Admina? Nie wydaje mi się. Żeby nie było, że jestem gołosłowny - poniżej zamieszczam ss'a z SB

image.png?ex=68298add&is=6828395d&hm=7ae5aaa7c7508c194104ee53c07d039a0c10597a27747a253a3faeb2344922d9&=

W podaniu napisałeś, że znasz regulamin, ale niestety praktyka pokazuje coś zupełnie innego, jako Administrator powinieneś dawać przykład graczom (jako kandydat zresztą również). Wspomniałeś też, że Adminów nie ma o późniejszych porach - a to własnie wtedy jest "nas" najwięcej, mamy wtedy najwięcej czasu po całym dniu, nietrafiony argument. Co do twojej oceny skali znajomości obsługi Admina, również mam pewne wątpliwości.

Jeśli na prawdę zależy Ci na Adminie, najpierw popraw zachowanie. spełnij wymagania, pokaż się z dobrej strony graczom, Administratorom oraz Opiekunowi i pokaż, że można Ci zaufać. Jak wspomniałem wcześniej, jestem definitywnie na NIE, nie wyobrażam sobie, żeby osoba, która regularnie łamie regulamin, nie spełnia wymagań i okłamuje w podaniu została Administratorem. Powodzenia w zmianie zachowania.

Edytowane przez XenoX
  • Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

Aktywność

- Podanie

-  Zachowanie 

-  Staż na serwerze

-  Konto Forum

-  Konto Steam

Na tą chwilę jestem na Nie.

Edytowane przez Snazz
Opublikowano

+ Wiek 

- Konto na fotum po podanie 

-Konto steam 

-Niespełnienie warunków podania

-Zachowanie na serverze

Witaj, Mateuszu!

Bardzo nam miło, że chciałbyś dołączyć do naszego grona. Niestety, Twoje podanie pozostawia wiele do życzenia.

Pomijając fakt, że minusy przeważają nad plusami, miałam również okazję obserwować Twoją grę na serwerze. Muszę przyznać, że Twoje zachowanie nie odpowiada postawie, jakiej oczekujemy od kandydatów na administratora.

Nie będę się rozpisywać – większość została już wymieniona powyżej. Być może z czasem poprawisz swoje zachowanie, zwiększysz aktywność na forum i zbudujesz solidniejszy staż na serwerze – wtedy zapraszamy ponownie.

Na chwilę obecną jestem na NIE.

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek

- Aktywność

- Podanie

-  Staż na serwerze

-  Konto Forum

-  Konto Steam

Witam 

Rzadko cię widywałem na serwerze 

Okazyjnie się zdarzało 

aczkolwiek niezbyt pokazywałeś swoją aktywność  

konto stem bardzo ubogie i stosunkowo świeże 

na te chwile jestem na NIE.

Opublikowano

Na ten moment jestem na nie. Niestety, nie spełniasz oczekiwanych wymagań, a Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.