Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    BartusD3ATH
  • SteamID:
    [U:1:1137589643]
  • Serwer:
    5VS5
  • Data:
    12.05.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, otrzymałem bana na waszych serwerach na zawsze, z powodu rzekomego wh, potwierdzam zrobiłem to ale to tylko dlatego że grałem z kolegami i spokoju mi nie dawały heady z scouta przez ściany na #5 gracz o nicku mr.nejman zabijał mnie tak ciagle na tym serwie tez dostawałem jakies heady przez smoke albo sciane i zrobiłem to przez złość i akurat ja dostałem bana prosze o unbana i obiecuje ze nigdy nie bede juz tego robił bo to zrobiłem przez głupote i złość, jeszcze raz przez przepraszam i chciałbym unbana bo miło po pracy pograć sobie z kolegami a teraz nie ma na to szans bo na waszych serwerach grało sie nam najlepiej tylko dzis wysyp cheaterów, pozdrawiam BartusD3ATH

• Haha 2
Opublikowano
16 godzin temu, BartusD3ATH napisał(a):
  • Witam, otrzymałem bana na waszych serwerach na zawsze, z powodu rzekomego wh, potwierdzam zrobiłem to ale to tylko dlatego że grałem z kolegami i spokoju mi nie dawały heady z scouta przez ściany na #5 gracz o nicku mr.nejman zabijał mnie tak ciagle na tym serwie tez dostawałem jakies heady przez smoke albo sciane i zrobiłem to przez złość i akurat ja dostałem bana prosze o unbana i obiecuje ze nigdy nie bede juz tego robił bo to zrobiłem przez głupote i złość,

Witam :mmeowdy_hi:

Ogólnie jest to dla mnie jakaś kpina, że się odwołujesz i przyznajesz się do cheatów a UBT prosi mnie o rozpiskę. Nikt ci nie kazał się odpalać, to tylko i wyłącznie twoja wina. Ban zostaje i na tym mógłbym skończyć, lecz skoro wymagane jest rozpisane dema to proszę bardzo:

DEMO Z DNIA 12.05 Z GODZINY 22:06:

LINK: https://tv.katujemy.eu/CS2/3/dema//auto-20250512-2206-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

7;25 - bardzo dobrze wiesz, że kolega idzie z ct i tylko czekasz aż wskoczy jungle i wychyli okno po czym go zabijasz (akurat reflex masz bardzo dobry musze ci przyznać :D)

7:36 - mógłbyś się spodziewać kolegi na schodach, bo tam skierowałeś swój celownik lecz po sekundzie postanawiasz idealnie nacelować na kolegi głowę dając mu heda ale niestety giniesz bo twoje umiejętności gdzieś uciekły po drodze :(

10:00 - akurat zabijasz mnie, przychodzisz na rampę i zabijasz mnie ze schodów przez smoke idealnie nacelowując na moja głowę:jasperkekw:

12;35 - oczywiście twój reflex ci pomaga zabić mnie oraz kolejnego gracza przez smoke prosto w głowę:dogosmile:

DEMO Z DNIA 12.05 Z GODZINY 22;30

LINK: https://tv.katujemy.eu/CS2/3/dema//auto-20250512-2230-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

16;10 - Zabijasz gracza w głowę nie widząc go ale i tak idealnie celujesz na jego głowę, tylko mając info ze jest tam, ponieważ zabił twojego kolegę z drużyny

17;10 - jesteś w smoke i próbujesz trafisz ns ale coś ci nie wychodzi, lecz po chwili nacelowujesz przeciwnikowi prosto na głowę przez smoke:jasersnajpa: 

17;23 - bardzo dobrze wiesz, że przeciwnik wychyli ci jungle wiec szybko się chowasz i gdy przeciwnik jest już widoczny bardzo sprawnie nacelowujesz na jego głowę i go zabijasz

20:28 - zabijasz kolegę na fireboxach skanując go za pierwszym razem ci się nie udaję lecz za drugim razem już ci to wyszło :D:xdd:

PODSUMOWUJĄC: BAN ZOSTAJE:pugPls:, TWOJE ODWOŁANIE JEST TOTALNIE BEZ SENSU I MARNOTRACTWEM CZASU NA ROPISYWANIE DEMKA DLA TAKIEGO CZŁOWIEKA JAK TY. PRZYZNAJESZ SIĘ DO CHEATÓW I MYŚLISZ, ŻE DOSTANIESZ UB, TO NIE TA LIGA. MOŻESZ IŚĆ NA INNE SIECI ROBIĆ Z LUDZI DEBILI. IMO NAPRAWDĘ MOGŁBYM NIE ROZPISYWAĆ DEMKA BO TO BYŁO OCZYWISTE, ŻE LATASZ NA WH. MAM NADZIEJĘ, ŻE JEST TO DLA CIEBIE JAKAŚ LEKCJA :D. MIŁEGO DNIA CI ŻYCZĘ :jasperfak: I TROCHE SZANOWANIA CZASU INNYCH.

Tired Pbs Nature GIF by Nature on PBS

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.