Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    SzczerBateK
  • SteamID:
    STEAM_0 : 0 : 86336828
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    FUTUBA.
  • Data:
    09.05.2025
  • Mapa:
    de_westwood_mtk
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Uaaa ale są jajca widzę. Od 2008r gram w to gó**o i nie wiem dlaczego nawet ten temat jest poruszany ale kolega Plac3k_ ewidentnie nie zna mechaniki gry która jest już z nami od 26 lat. Mój styl gry od dawna się nie zmienił jeśli chodzi o AWP (może i nawet pogorszył z czasem ). Masz wiele POV na YT czy innych starych grupach CSowych jak się nauczyć strzelać z AWP. Schemat AWP jest dość prosty bo zawsze wygląda tak samo. AWp ma punkt 0 do którego zawsze wraca przy zatrzymaniu się na 0.5/1sek (celownik domyślny awp wraca na środek). Można to samemu łatwo sprawdzić wystarczy wejść na serw ustawić boty i zacząć strzelać ruszać się itp (w szczególności na COD MOD). Nigdy nie miałem celownika do AWP ani kartki na środku monitora :) Wystarczy podstawowa wiedza i wyczucie środka ekranu który się nigdy nie zmienia to po 1, po 2 swap broni na tpm/pistolet/nóż czy inne bronie które wyświetlają celownik przypominają Ci gdzie jest środek ekranu. Od wieków jest płacz na graczy którzy grają trochę lepiej AWP niż reszta serwera. Demka nie ma co rozpisywać bo każde moje demko od X lat wygląda dokładnie tak samo :) Jak koledzy bardzo chcą to mogę nawet telefonem nagrać rozgrywkę i wrzucić to gdzie tylko chcecie, udostępnić ekran podczas gry idk. Jest wielu graczy którzy coś tam z tej AWP potrafią i mają dość podobny styl grania typu CZENO/BDG/JEWBACA a ze starych serwerów to nie będę nawet wymieniać. Jest to trochę śmieszna sytuacja bo od kiedy gram w cs1.6 nigdy nie musiałem się tłumaczyć z tak normalnej rzeczy jaką jest mechanika gry. Czekam na dalsza dyskusje w tym temacie i chętnie porozmawiam nawet na DC/TS w tym temacie i udowodnię swoją niewinność a kolega mnie później ładnie przeprosi. Jestem czysty i niewinny :)

tutaj dodam filmik który pokazuje jak domyślny celownik AWP wraca do pozycji 0, można sobie obliczyć że ten czas jest taki sam zawsze i po powrocie AWP zawsze strzela prosto zwłaszcza gdy model postaci staje nawet na 0.5sek w miejscu :) 

Edytowane przez SzczerBateK
Lanek  

Decyzja będzie do poniedziałku - jutro większość dnia będę nieosiągalny.

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Oglądałem całe demko od deski do deski, bo wiadomo, że w czasówkach będą tylko podane czasówki w których rzeczywiście te noscope'y siadały - zaskoczenie (ironia) równie duża ilość nie trafiała. 

Demko jest dla mnie czyste. Dosłownie nic tam ciekawego nie ma. Ot se gra szczerbatek czasami trafia czasami nie. Wątpliwe dla mnie jest nawet posiadanie celownika do AWP. Część strzałów nawet wypisanych w czasówkach wyglądała tak przed flickiem na model:

Spoiler

image.thumb.png.e624357a9628f59b7957ce60a4dc9815.png

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.