Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Cześć i czołem młodzieży, przyszedł moment, w którym chciałbym się z Wami pożegnać. Nie będę się jakoś specjalnie rozpisywał, po porostu chciałbym podziękować kilku osobom: 

@ Dudnes  - Jeszcze raz dzięki za współpracę! :luvv: 

@ BlaDy*  - Dzięki za pomoc z problematycznymi rzeczami na serwerze. :luvv:

@ Kozonowicz :)  - Dzięki za wszystkie godziny rozegrane na codzie i w Stumble, no i oby do zobaczenia kiedyś w GDA. :luvv:

@ Lanek  - Dzięki za szansę działania w UBT w takim zacnym gronie. :luvv:

@  FUTUBA.  - Dobrze było Cię spotkać po latach na projekcie, także do zobaczenia znowu za 7 lat. :luvv: 

@  quxxe420. , @  DWORSKAGNIDA666 , @  Anioł z Verdun , @  Kwaśna Morda  - Dzięki panowie za współpracę, oby każdy serwer na sieci miał tak dobrych adminów jak FFA! :pepelove:

@ donq  - Jeszcze raz powodzenia i dzięki za współpracę! :luvv:

@ DOPE , @ camelovy , @ Wr3dnyy  - Dzięki za współpracę, miło było Was poznać i razem działać przy serwerach! :luvv:

@ Luis Enrique , @ jefe. , @ Pyndzel , @ Nwr  @ herwaldi   - Dzięki za wspólne mixy! :luvv:

@  Tekki  - Dzięki za rozegrane partyjki szachów. :luvv:

@ sokowirówka3000  - Dzięki za wspólne gierczenie, kontakt jest dalej więc tylko pozdrawiam, wiem, że i tak przeczytasz. :pepelove:

Życzę Wam wszystkiego dobrego, kolejnych 11 lat istnienia, trzymajcie się!  Aa, bym zapomniał, @  thewoo  - :jasperfak:.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 4
  • Haha 2
  • Przykro mi 19
  • Uwielbiam 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Trzymaj się Olaf, powodzenia w życiu i pociechy z rodziny :luvv:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Cześć, żegnaj. Dzięki za wkład.

Jakbyś chciał kiedyś wrócić do ubt to drzwi będą otwarte o ile @  thewoo  się przy nich nie położy po następnej libacji alkoholowej.

• Dzięki 1
  • Haha 6
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Trzymaj Się! 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Trzymaj się i powodzonka ww życiu :D

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 8.05.2025 o 22:32, fr0zen napisał(a):

Cześć i czołem młodzieży, przyszedł moment, w którym chciałbym się z Wami pożegnać. Nie będę się jakoś specjalnie rozpisywał, po porostu chciałbym podziękować kilku osobom: 

@ Dudnes  - Jeszcze raz dzięki za współpracę! :luvv: 

@ BlaDy*  - Dzięki za pomoc z problematycznymi rzeczami na serwerze. :luvv:

@ Kozonowicz :)  - Dzięki za wszystkie godziny rozegrane na codzie i w Stumble, no i oby do zobaczenia kiedyś w GDA. :luvv:

@ Lanek  - Dzięki za szansę działania w UBT w takim zacnym gronie. :luvv:

@  FUTUBA.  - Dobrze było Cię spotkać po latach na projekcie, także do zobaczenia znowu za 7 lat. :luvv: 

@  quxxe420. , @  DWORSKAGNIDA666 , @  Anioł z Verdun , @  Kwaśna Morda  - Dzięki panowie za współpracę, oby każdy serwer na sieci miał tak dobrych adminów jak FFA! :pepelove:

@ donq  - Jeszcze raz powodzenia i dzięki za współpracę! :luvv:

@ DOPE , @ camelovy , @ Wr3dnyy  - Dzięki za współpracę, miło było Was poznać i razem działać przy serwerach! :luvv:

@ Luis Enrique , @ jefe. , @ Pyndzel , @ Nwr  @ herwaldi   - Dzięki za wspólne mixy! :luvv:

@  Tekki  - Dzięki za rozegrane partyjki szachów. :luvv:

@ sokowirówka3000  - Dzięki za wspólne gierczenie, kontakt jest dalej więc tylko pozdrawiam, wiem, że i tak przeczytasz. :pepelove:

Życzę Wam wszystkiego dobrego, kolejnych 11 lat istnienia, trzymajcie się!  Aa, bym zapomniał, @  thewoo  - :jasperfak:.

Dzięki wariacie :) 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Trzymaj się!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się Olaf, przede wszystkim powodzonka w życiu prywatnym, miejsce dla Ciebie zawsze będzie gdybyś chciał wrócić.

W imieniu administracji dziękuje również za pomoc i super współpracę! :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Pozdrawiam i dzięki że tu z nami byłeś.

Życzę wszystkiego co najlepsze :hehe:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Dzięki wielkie za wspominke i współpracę;) Trzymaj się, powodzenia🤝

Edytowane przez quxxe420.
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.