Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Playdoh
  • SteamID:
    STEAM_0:0:48733440
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    lanek
  • Data:
    03.05.2025
  • Mapa:
    de_dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Proszę o rozpisanie demka przez osobę kompetentą, która używa rozdzielczości większej niż 640x480, a czas reakcji ma lepszy niż emeryt grający w BINGO.
    FUTUBA. nawet nie wie, że na DD2 jest plugin skracający czas trwania flashy.

01:37 - "za szybko" - nie wiem do czego tu się odnieść

03:33 - "jak tu smoke" - zwiększ rozdzielczość z 800x600 na 2560x1440 oraz także nie wiem do czego się odnieść, smoke jest przed bramą, więc biegnących na dolny widać

03:47 - "ciezko ocenic czy przez 0,2 sekundy zdazyles nogi wroga" - jakie nogi?
    image.jpeg.798bfdda29e49d5e91bb34185f6137fb.jpeg
    05:41 - "b+" - Co tu jest b+? Czyjeś nogi przebiegły mi nad celownikem w bramie, więc strzeliłem

05:45 - "XD" - co tu jest śmiesznego?
    image.jpeg.30916853a5fe3c8074f58c27403267c0.jpeg
    09:46 - "xddd" - cieszę się, że się dobrze bawisz, ale nagraj sobie ekran i policz ile było gościa widać w bramie oraz jaki czas reakcji mają gracze.

09:49 - "b+" - nic nie pobiegło na dolny, więc strzelam w smoke przez środek bramy, bo czasem się coś trafi

11:04 - "model" - nie wiem do którego strzału się odnosisz, żadnego nie trafiłem. Smoke leży na bramie, więc strzelam sobie na ślepo, a potem widzę kogoś biegnącego na dolny.

13:50 - "nie ma opcji żebyś go zauważył" - w ogóle nie mam xD
    image.thumb.jpeg.916b9fb58c5bd1b836899227d9b5161a.jpeg
    14:10 - "full mleko na 0,7 sekundy xd?" - odległość + serwer skraca czas działania flasha, jako UBT powinieneś to wiedzieć

14:27 - "za szybko" - tutaj nie wiem o co chodzi, ktoś biegnie na dolny to strzelam, oczywiście anty WH sprawia, że się pojawił i zniknął. Zwróć uwagę, że pojawiło się najpierw całe ciało, zniknęło, a potem głowa, gdzie już machnąłem myszką w lewo po tym jak mignęło ciało biegnące na dolny.

16:14 - "e?" - macarena. Widać rękę z nożem
    image.jpeg.72973330ed8f2ce3a909ddb78ee37063.jpeg
    16:16 - "za modelem" - dwie sekundy wcześniej nie trafiłem gościa z nożem bięgnęcego na dolny. Co mogę następnie chcieć zrobić? Celuje w dolny i widzę, że kolejny gość biegnie jednak z prawej

16:34 - "co to, trigger nie zadzialal? xd" - poważnie? Ustawiłem się by strzelać w osoby wbiegający do górnego, a nie z niego uciekających, nic dziwnego, że nie trafiłem, nie widzisz gdzie jest celownik?

17:45 - "xd" - w tej czasówce to ja nie żyję, chyba chodziło Ci o 17:55, gdzie mmmmmm dostał w głowę przez smoke, czasem wejdzie na ślepo przez smoke tak jak wspomniałem w 09:49. Wystarczy strzelać wystarczająco dużo w smoke co rundę i raz na jakiś czas coś wejdzie.

18:45 - "za krotki flash" - to jakaś tragedia jest, żeby UBT nie wiedział, że na dd2 jest plugin skracający długość flashy. Jeszcze wejdź na serwer i zbanuj kogoś za anty flash, bo jak kogoś spectujesz w grze to oślepiają przyjacielskie flashe.
Edytowane przez Playdoh
Zdjęcia
  • Haha 4
  • Donator
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.