Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: omrox
Imię: Damian
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199175413714/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Administratorem byłem wielokrotnie - parę razy za czasów CS:GO, oraz teraz (od niemal roku) jestem administratorem na katujemy.
Przez ów rok nie została na mnie napisana żadna, pozytywnie rozpatrzona, skarga,
a jedyne "minusy" jakie otrzymywałem, były spowodowane brakiem czasu w danym tygodniu.
Po raz pierwszy zostałem administratorem w wieku, około 14 lat, i od tamtego czasu szlifuje swoje umiejętności na tej funkcji,
co skutkuje ogólnym obeznaniem, z tą rolą.
Staż na serwerze: https://tsarvar.com/pl/player448912-omrox (Daje Tsarvar, bo gametracker jak zwykle ma swoje problemy.) Staż jest niewielki, ale owocny.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Tak jak napisałem wyżej, spełniam się na tej funkcji, oraz mam teraz sporo wolnego czasu,
który chciałbym wykorzystać w sposób produktywny i przyjemny. Lecz jest to utrudnione, na przykład, przez ludzi notorycznie łamiących regulamin, oraz cheaterów.

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: dc/steam
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Oczywiście

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

+ Wiek

+ Ładnie, starannie napisane Podanie

+ Spore doświadczenie

- Aktywność / Staż 

Hej, choć spełniasz wymagania formalne i Twoja aktywność jest godna uwagi, obecnie jest ona bardzo świeża (zaledwie 4 dni na Serwerze, a już ubiegasz się o stanowisko Administratora Arenek) 

Osobiście uważam, że powinieneś być obecny na serwerze nieco dłużej. Sądzę, iż powinieneś pograć trochę dłużej, poznać specyfikę Arenek, zapoznać się z Administracją i społecznością oraz wykazać się systematycznością w dłuższej perspektywie czasu.

Widzę duży potencjał w twojej osobie, lecz na obecną chwilę jestem na NIE.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie 

+ komunikatywny na serwerze

- krótko jesteś na naszych arenkach

Na NIE

Pograj trochę z nami a zmienie zdanie :)

Opublikowano

+ Wiek
+ Wysokie doświadczenie
+ Ładnie napisane Podanie
+ Aktywność

- Staż

Hej, widzę w tobie wysoki potencjał lecz musisz poprawić swój staż na serwerze, aktywność prezentujesz wysoką lecz to nie wszystko. Na ten moment jestem na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie

+ podanie 

- staż na serwerze 

Witaj!
Muszę przyznać, iż złożyłeś imponujące podanie – masz duże doświadczenie, jednakże na serwerze jesteś od bardzo krótkiego czasu. Pełnisz już funkcję administratora na serwerze Mirage #3. Nie sądzisz, że ciężko będzie połączyć obydwie funkcje?

Jak sam wspomniałeś w swoim podaniu, jedyne minusy, jakie otrzymywałeś, dotyczyły braku czasu, co wiąże się z problemami w wyrobieniu norm godzinowych.

W mojej opinii jesteś pozytywną i pomocną osobą, dlatego sugeruję złożyć podanie za jakiś czas – w momencie, gdy Twój staż na arenie się zwiększy.

Zapraszam za jakiś czas, na chwilę obecną jestem na NIE.

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Wiek
+ dobre doświadczenie
+ podanie 

- staż na serwerze
moim zdaniem powinieneś skupić się na serwerze na którym jesteś administratorem, masz wszelkie kompetencje do bycia administratorem i nie podważam tego, natomiast według mnie powinieneś zająć się jednym serwerem i wykonywać swoje zadania odpowiednio (nie mówię ze tego nie robisz).
Wspomniałeś o minusach za brak czasu w tygodniu, jeśli tak owe sytuacje się zdarzały to ciężko tym bardziej będzie ci utrzymać ten próg godzin do wyrobienia na dwóch serwerach.

Na te chwile jestem na NIE.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Zbyt mały staż na serwerze Popraw ją, aby gracze, admini cię zauważali.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.