Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Macan__

Odwołanie od bana - 𝕄𝕒𝕔𝕒𝕟🕸 | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    𝕄𝕒𝕔𝕒𝕟🕸
  • SteamID:
    STEAM_0:0:940284219
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    02.05.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

Chciałbym odwołać się od nałożonego bana na moje konto o nicku 𝕄𝕒𝕔𝕒𝕟🕸 oraz na konto mojego brata ElPolako.

Zostaliśmy ukarani banem za "multi konto", jednak pragnę wyjaśnić, że nie było tutaj żadnego oszustwa po prostu obaj gramy z tego samego adresu IP bo mieszkamy razem. Mój brat ma swoje osobne konto i nigdy sie na nie nie logowalem ani on na moje. Ban został nałożony w momencie kiedy nie graliśmy nawet razem, co dodatkowo potwierdza, że sytuacja została źle oceniona.

Chciałem dodać że jest to mój main serwer i wspieram go finansowo kupująć VIP-y. Zależy mi na tym aby móc dalej grać na serwerze, w który włożyłem dużo czasu i pieniędzy.

Proszę przeanalizowanie tej sprawy i zdjęcie niesłusznie nałożonego bana. Jeśli potrzeba dodatkowych wyjaśnień lub dowodów, chętnie je dostarczę.

Z góry dziękuję za zrozumienie i liczę na pozytywne rozpatrzenie odwołania.

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem co to zmienia jeżeli gramy w innych pokojach. Tak poza tym widzisz daty dołączenia i odłączenia 11:38 wyszedłem, 13:31 wszedł ElPolako. Jeżeli nie zezwalacie na takie cos po prostu wprowadzcie na serwer blokade, że nie da sie jednoczesnie dolaczyc z tego samego IP. Nadal uważam, że ban jest niesłuszny. Prosze o jakiekolwiek wyjasnienie w jaki sposób może być to multikonto.

Edytowane przez Macan__
  • Junior Admin
Opublikowano

§1.1. Wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz ten regulamin.

§1.2. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania.

§3.25 Zakaz grania na MultiKoncie (Permanentnie, *chyba, że za zgodą opiekuna/właściciela).

W twoim interesie powinieneś powiadomić właściciela apropo takiej sytuacji. Na om1 ban zostaje; jednak zapraszam na pozostałe serwery, które mają inny regulamin.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.