Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: ?
Imię: Emil
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199137928449/ 
Jakie jest Twoje doświadczenie?: W okresie CS:GO, sprawowałem role admina, wielokrotnie, na różnych serwerach.
Zawsze byłem dobry w nawiązywaniu relacji, nie tylko z administracją serwerów, a także z graczami. 
Jestem otwarty na każdą osobę, oraz rzetelnie wykonuje zadania przypisane do mojej funkcji.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/%3F/145.239.236.2:27015/ Miałem przerwę świąteczną i przez pewien okres nie używałem komputera,
co spowodowało niską aktywność w ostatnim czasie. (Owa aktywność będzie zwiększona)

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ jestem często aktywny o godzinach wieczornych,
w których występuje duża ilość toksyczności, cheater'ów, oraz osób notorycznie łamiących regulamin serwera.
 Moim celem jest pomoc dotychczasowej administracji w utrzymaniu porządku panującego na serwerze,

a także zminimalizowanie zachowań i sytuacji, które utrudniałyby czerpanie fanu z rozgrywki. 

Mutacja głosu (TAK/NIE): tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Kontakt: steam/discord 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 4/8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): tak

Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

+ Podanie

+ Doświadczenie

- Konto Forum

- Aktywność

Jak sam przyznałeś - twoja aktywność w ostatnim czasie jest niska. Czasem Cię widuję na serwerze, lecz na prawdę rzadko. Uważam, że powinno działać to odwrotnie (Najpierw stajesz się aktywnym graczem, a dopiero później składasz Podanie na Admina). Zwiększ aktywność na serwerze, daj się poznać Administratorom oraz Graczom, zapoznaj się z obowiązującymi regulaminami, z obecną społecznością, pokaż się z dobrej strony i dopiero wtedy składaj Podanie. 

Na obecną chwilę jestem na NIE.

Edytowane przez XenoX
Poprzednio powołałem się na aktywność z GT, który obecnie nie działa poprawnie
Opublikowano

+ Wiek

+ Podanie

- Aktywność 

Co do aktywności i komunikacji jakoś nie zauważyłem twojej rozpoznawalności na serwerze. Daj się bardziej poznać administracji i aktywnym graczom. 
Na NIE

Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

+ Podanie

+ Doświadczenie
- Aktywność (niewielka aktywność, wydaje mi się że nie spotkałem cię jeszcze ani razu na serwerze)
- staż na serwerze ( zbyt krótki staż na serwerze oraz nie jesteś jeszcze zbyt rozpoznawalny)

Zwiększ swoja aktywność na forum oraz na samym serwerze, a także udzielaj się w rozgrywce, żeby administracja oraz inni gracze na serwerze mogli tez się zapoznać z tobą.

obecnie jestem na NIE za okresem próbnym   

Edytowane przez V1per
Opublikowano

+ Wiek

+ Podanie

+ Doświadczenie
- Aktywność  (Wydaje mi się że nie widziałem cię ani razu na serwerze)
- staż na serwerze 

Na obecną chwilę jestem na NIE za okresem próbnym

Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie

- aktywność (ani razu Cię nie widziałem na serwerze)

- staż 

- konto na forum

Jestem na NIE, daj się poznać administracji i graczom na serwerze i spróbuj kiedy indziej 

Opublikowano

Zbyt mała aktywność na serwerze Popraw ją, aby gracze, admini cię zauważali.

Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.