Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem tu nowy , ale patrzac na to jakie kary wymierzane sa za przewinienia to prosze wybaczyc, ale jest to smieszne.

Ludzie za chwile po resecie kradna monety i pieprza , ze o tym nie wiedzieli, byli nieswidomi tego co robia.  Zdecydownie ulatwialo to nabijanie lvl tak jak i uzywanie niedozwolonych komend - bany na 1 dzien badz calkowite ub. Przeciez tu powinny leciec kary na minimum tydzien badz permy. Po 1 dniu taka osoba wraca i jakby nigdy nic gra dalej z nabitym juz lvl ktory zdobyla nieuczciwie w porownaniu do innych graczy.

Nauczka? Zadna. Pokazuje to innym graczom , ze jest to warte zachodu. Ktos pomysli. Odpoczne 1 dzien , ale w tym czasie nabije tyle monet i lvl, ze sie to oplaca. A moze mnie nie zlapia przez dlugi czas wiec jest to oplacalne.

Ale gdyby bany w takich sytuacjach lecialy na tydzien badz tez ( moim zdaniem najlepsza kara), wyzerowanie lvl w takiej sytuacji , to jeden z drugim by sie 10 razy zasstanowil czy warto. A tak...

Co mi szkodzi sprobowac. Nabije lvl majac przewage nad innymi a jak mnie zlapia to w tym czasie skosze podworko i posprzatam w domu.

Zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam

• Junior Admin
Opublikowano

Witaj,

Mialem decyzyjny glos w tej kwestii, przedyskutowałem to z innymi osobami funkcyjnymi + tymi nade mną, bo sytuacja miała miejsce w dzień kiedy przejąłem stanowisko opiekuna i nie byłem do końca wtajemniczony w sprawę. Chciałbym zaznaczyć, że lvl to najmniejszy problem w tym pvp, bo większość zbierała honor, który był na kontach użytkowników - i został im zabrany, użytkownicy otrzymali kolejną szansę z zaznaczeniem, że następnym razem nie będzie tak miło. Dodatkowo jak wspomniałem, wyzerowaliśmy im honor, a poziomy na ich klasach w żaden sposób nie wskazywały na użycie do tego skradzionego honoru, osoby ukarane dostały kolejną szansę, a poszkodowane zwrot środków - wilk syty i owca cała. Pozwól że to osoby funkcyjne będą decydować o tym jak rozwiązujemy takie sytuacje i jaki taryfikator pod to przewidujemy.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.