Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: N1ce

Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199613561396/

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Moje doświadczenie w Counter-Strike jest duże, we wcześniejszych latach (2014-2020) aktywnie udzielałem się w wielu sieciach Cs'a, gdzie pełniłem różne funkcje od Admina serwera po Junior Admina sieci gdzie posiadałem również swoje serwery. Pozwoliło mi to zdobyć dużą wiedzę na temat zarządzania rozgrywką i dbania o ład i porządek na serwerze.  

Staż na serwerze: +/- 50H licząc przed resetem    NA GAMETRACKER GRACZ POD NICKIEM n1ce TO NIE MOJE KONTO !! (Nie wiem czemu nie można znaleźć mojego konta na gt)

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Widać braki w administracji serwera, gram często w godzinach wieczornych lub porannych gdzie zazwyczaj nie ma żadnego admina. Ponadto zawsze służę pomocą nowym jak i starym graczom :) 

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199613561396/ / forum / discord 

Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6/7

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Edytowane przez N!ce
Opublikowano

Na nie.

-nie widzialem cie jeszcze ani razu na serwerze przed resetem ani po resecie.

-na GT pod tym nickiem nie widac zebys mial te +/- 50h przegrane.

• Wysoka aktywność na forum i serwerze.

na forum masz 3h a na serwerze nie ma prawie nic.

image.png.20c01d3f1f5673bee8801983cddf9d93.png

-Jakoś nie przekonują mnie twoje słowa co do posiadanego doświadczenia przy takim koncie steam.

Opublikowano
W dniu 23.04.2025 o 14:50, Kinder94 napisał(a):

Jestem na nie 

- Ostatnio widziały na serwerze 1 kwietnia dzisiaj mamy 23 

-Konto pod podanie 

Gram duzo i gracz widziany jest na serwerze. Gra klasa premium ktora wbil dosc wysoki lvl ( 60-70) , wiec troche godzin przegral bankowo.

Styl gry ( caly czas kucanie na klasie premium po rogach)  , nie dawalby dobrego przykladu . Co za tym idzie watpie by osoba pelniaca tyle funkcji i miala takie doswiadczenie w grze grala w ten sposob. 

Nikt nie zmusza nikogo by siedzial po kilka h na forum i nabijal jakies puste posty w dziale gier i zabaw. Czasami mniej znaczy lepiej.

Ogolnie jestem za daniem szansy na okres probny (1-2 tygodnie).

Niech pokaze co potrafi.

Pozdrawiam

• Junior Admin
Opublikowano

Na ten moment niestety odrzucam, daj się poznać, odpracuj warna i spróbuj ponownie za jakiś czas.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.