Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    synapse
  • SteamID:
    STEAM_0:1:581205586
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    21.04.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

pare tapikow, a tak to nic specjalnego

Opublikowano (edytowane)

Pierwsze demko:https://tv.katujemy.eu/CS2/7/dema//auto-20250420-2311-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
14:13- Gracz przycelował w głowe przeciwnika przez ścianę po czym wychylił i go zabił, możliwe że szybko zdjął celownik z głowy bo zauważył ze przeciwnik jest jeszcze za ścianą.
warto dodać, że po nacelowaniu przez ścianę gracz szybko zdjął celownik z głowy po czym gdy wychylił wycelował znowu w to samo miejsce.
18:00- Gracz zauważył że jego teammate umarł w jungli więc poszedł szukać przeciwnika, wychylając gracz upewniając się zapomniał że przed nim jest ściana i wcelował sie w przeciwnika przez ścianę. Później uniknął duelu bo widział że przeciwnik będzie wychylał zza ściany.
20:26- Gracz chciał wejść do pałacy ale się przestraszył gracza którego nie miał prawa widzieć ani o nim wiedzieć, i tak się wycofał, na spokojnie się wcelował i zabił.
30:30-Gracz rzucił nade i teoretycznie wiedział o przeciwniku w rampie, lecz mogą być dwie opcje czyli dobry gamesense albo wh, ciężko mi w tej sytuacji powiedzieć czemu się gracz tak wcelował w smoke'a może przewidział, że przeciwnik będzie wychodził z rampy albo ma po prostu wh. Jest to też ciekawa sytuacja, ponieważ dobrze wiedział o innych przeciwnikach w pałacach, a i tak wybrał rampę do sprawdzenia.
drugie demko:https://tv.katujemy.eu/CS2/7/dema//auto-20250420-2354-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

6:30- Gracz zauważył że nikogo nie ma na site B, być może zauważył przeciwnika który biegł na B appsami, nie miał prawa o nim wiedzieć mógł się tylko domyślać ale rzucił szybkiego flasha na mida i pobiegł B. Stanął dziwnie w kuchni i wcelował się z AWP na backsite obok ławki, niewiem czy to przypadek ale akurat przeciwnik wtedy tam wychylał. Nie zabił go i uciekł.

Podsumowując albo rzeczywiście gracz cheatował albo ja zbyt bardzo się nakręciłem. Jeżeli gracz okaże się być czysty to Przepraszam UBT i synapse. Z góry uprzedzam niektórych akcji nie dawałem bo wyglądało to na czyste przypadki. Rozpisałem tylko te które były podejrzane.

Edytowane przez bonk_
Tekki  

Decyzja 24h

• Moderator
Opublikowano

1 demo

14:13 - jak dla mnie dość normalne -b

18:00 - +-b

20:26 - słyszał go -b

30:30 - to samo, słychać gościa na rampie no i dostał dmg z HE -b

2 demo

6:30 - -b

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.