Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Hajdak

Odwołanie od bana - Hajdak | COD 301 LVL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Hajdak
  • SteamID:
    ' STEAM_0 : 0 : 238272357 '
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Clvr
  • Data:
    19.04.2025
  • Mapa:
    The_weestwood_big
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Witam, jestem graczem tego serwera od stycznia 2024r, zawywczaj nie bylo jakis wiekszych problemow ze mna ale do dzis, kiedy na poczatku mapy dobrze sie bawiac zaczalem pojedynek z graczem ddl pojedynek jest nowa komendą (/pvp), przegralem ten pojedynek i chcialem zaczac kolejny ( powtorzylem dzialanie kilkukrotnie oczywiscie niczego nie swiadomy ) i wyskakiwalo ze wypada remis po sekundzie i widocznie honor wplywal mi na konto z konta gracza z ktorym chcialem zawalczyc szczerze nie mialem bladego pojecia ze moge go okradac , dlatego chcialbym spytac i sprobwac wrocic na serwer jezeli to mozliwe.
    Z powazaniem Hajdak
  • (napisalem do wlascicela bo nie moglem znalesc dema i powiedzial ze jest niepotrzebne)
  •  
Edytowane przez Hajdak
  • Junior Admin
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy po weryfikacji materiału dowodowego uważam, że mogłeś zrobić to nieumyślnie.

Na przyszłość jednak proszę o rozwagę i zgłaszanie takich błędów na forum lub bezpośrednio do mnie lub @ fr0zen .

Kolejna taka sytuacja nie podlega pod odwołanie.

@  FUTUBA.  możesz odbanować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.