Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
iNyols

Propozycja - Buff/Nerf - KAT/Pulkownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Yo, zaobserwowałem coś co niepokoi trochę, a mianowicie porównując klasę KAT [S. Premium] do zwykłej klasy Pułkownik wychodzi na to, że Pułkownik jest lepszy (xD) Podpalenie nigdy nie nadrobi pełnego magazynku za fraga, a dmg od inta ma się jak nic do wszystkiego, bo można mieć większy dmg, ale tracimy przy tym inne statystyki, które zyskuje pułkownik. A więc moje pytanie brzmi, dlaczego zwykła klasa jest lepsza od większości premek? Propozycja z mojej strony żeby to zmienić, moim zdaniem nerf pułkownika jest sensowniejszy niż buffowanie KAT'a.

Dla porównania statystyki i opis klas:

KAT [S. Premium]

Inteligencja: 10

Zdrowie: 25

Wytrzymałość: 20

Kondycja: 20

Opis: +4dmg (+int) z ak, 1/7 na podpalenie, +15hp za fraga

Pułkownik:

Inteligencja: 0

Zdrowie: 25

Wytrzymałość: 20

Kondycja: 0

Opis: +4dmg z ak, 10hp za fraga, pełny magazynek za fraga

Różnica jest bardzo niewielka, KAT nabrałby sensu mając +4dmg z każdej broni na przykład w tej sytuacji, ale podtrzymuje to, że Pułkownik jest do nerfa, bo można go porównać do każdej innej klasy premium i wyjdzie na to, że jest zbliżony lub lepszy

Edytowane przez iNyols
Opublikowano

35 pkt statystyk więcej, dodatkowy dmg od inta + 1/7 na podpalenie, które też się skaluje od inta... i chłop narzeka, że klasa słaba IKS DE

Co ten biedny pułkownik ma, że chcesz go nerfić? W ilu sytuacjach wykorzysta faktycznie magazynek za fraga... Niewielu.

Ja nie widzę potrzeby w ingerencję tych klas.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Narzekanie na słabą klasę, a porównanie jej do zwykłej to trochę coś innego, wręcz przeciwnie, narzekam, że zwykła klasa jest za mocna ^^ Porównując ją do jakiejkolwiek premki praktycznie mógłby być takim S. Premium, nie odstaje w ogóle, no chyba, że łamagi nią grają, co multifragować nie potrafią, więc nie widzą jak mocne jest połączenie hp + magazynek za fraga, dodatkowo mając karabin typu ak/m4

Opublikowano (edytowane)

No tak znerfmy klase ktora graja 3 osoby na serwie bo wiekszosc uwaza ja za słabą.

A to ze KAT jest slaby to juz druga sprawa...

Edytowane przez I see you!!!
  • Junior Admin
Opublikowano

Nie uważam, aby pułkownik był jakimś game changerem, dlatego ta klasa pozostanie bez zmian.

Jezeli chodzi o KAT’a zobaczę jak sobie radzi na dalszym etapie gry w starciu z innymi klasami i wtedy będziemy myśleć.

Na ten moment odrzucam.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.