Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: DaleV
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198248081192/ 
Jakie jest Twoje doświadczenie?: W 1.6 zacząłem grać jak miałem 13 lat , z małymi przerwami będzie około 15-16 lat gry w 1.6 
Staż na serwerze: zacząłem grać przed ostatnim resetem lvl , ale zdązyłem juz poznać wszystkich ,tak samo jak i większość poznała mnie ! :D

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Jestem często przy pc jak i na serwerze , porządku jak i pomocy dla graczy nigdy za dużo ;D !

Mutacja głosu (TAK/NIE): Myślę ,że tak ;p 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak sprawny ,że mówią na mnie MEGAFON ! :D
Kontakt: STEAM , FB ,FORUM 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): OCZYWIŚCIE ! :D

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Osoba ta nadaje się 100% na admina. Jako jedna z nielicznych osób wprowadza fajną atmosferę, oraz patrząc na jego doświadczenie jest to osoba na odpowiednie stanowskio :D

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak

aktywny

pomocny 

uprzejmy

zawsze z kultura 

idealny kandydat =)

I Love You Hearts GIF

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jako użytkownik serwera jestem na nie. Mała ilość godzin na serwerze i na forum. Konto steam z blokąda VAC z jakiejś gry co wizerunkowo odpycha - z tego co czytałem nie można mieć, więc chyba słabe przygotowanie. Na koniec jako miłe słówko sympatyczny gracz. 

Opublikowano
1 minutę temu, chudinelti napisał(a):

Jako użytkownik serwera jestem na nie. Mała ilość godzin na serwerze i na forum. Konto steam z blokąda VAC z jakiejś gry co wizerunkowo odpycha - z tego co czytałem nie można mieć, więc chyba słabe przygotowanie. Na koniec jako miłe słówko sympatyczny gracz. 

Vac niestety z przed kilku lat nie z mojej winy , tak to jest jak się grało w kilku na jednym koncie :p 

30 minut temu, DaleV napisał(a):

Vac niestety z przed kilku lat nie z mojej winy , tak to jest jak się grało w kilku na jednym koncie :p 

Zresztą najważniejsze,że czysto gram ,gdybym chciał ukryć to założył bym nowy steam,kupił 1.6 i żadnego problemu by nie było 

• Haha 5
Opublikowano

Jestem na - TAK.

-Duże doświadczenie w tej grze,

- często pyka na serwie

-przyda się żeby ogarnąć czasami burdel jaki występuje

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.