Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
SharaX

Odwołanie od bana - SharaX | LOSOWE MOCE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    SharaX
  • SteamID:
    76561198023477063 / STEAM_0:1:31605667
  •  
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    13.04.2025
  • Mapa:
    de_cbble
  • Opis sytuacji: Dostałem perma za aima, moje wytłumaczenie jest takie, nie podpiołem kabla od internetu do kompa bo zapomniałem a router mam daleko, gość nie mógł zabić mnie w plecy ja sie po prostu obróciłem i dałem mu heda mogło to wyglądać podejrzanie przez te lagi ale obiecuje że ich nie mam, proszę o ub.  Jeśli macie jakies demko to możecie to sobie sprawdzić, a na waszych serwerach gram już dłuższy czas. Pozdrawiam
Edytowane przez SharaX
  • Lubię to! 1
  • Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Rzeczywiście na demku wyglada to jak lagi. Podczas normalnej rozgrywki wygladalo to jednoznacznie. 

Mam tylko jedną czasówka, otóż 30:15 sam koniec meczu i w sumie jedyna akcja gdzie zostało coś zrobione. Celownik podczas strzelania przeleciał Ci nienaturalnie na głowę przeciwnika, stad tez powod bana.

Podsumowujac raczej nie ma co marnowac czasu UBT na ogladanie tej akcji, gracz do odbanowania :)

• Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.