Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: IvoX666

Data/Mapa: 12.04

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198213002008/

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: Witam, Zostałem zbanowany na serwerze pod zarzutem rzekomego powiązania mojego konta z wcześniejszym graczem, który używał podobnego nicku. Z tego co wiem, decyzja została oparta wyłącznie na tym, że nasze nicki są (lub były) takie same. Uważam, że jest to całkowicie bezpodstawne i niesprawiedliwe. Chciałbym zaznaczyć, że: Nie mam żadnego związku z osobą, której konto było wcześniej zbanowane. Nick, którego używam, może być dość popularny i był zapewne używany przez wiele osób — to nie powinno być podstawą do bana. Nigdy wcześniej nie łamałem zasad serwera ani nie byłem karany. Szczerze mówiąc, jeśli ktoś dziś zrobiłby sobie nick "pashaprobiceps", to czy też zostałby zbanowany za rzekome powiązania z… kontem Pashy Bicepsa? Brzmi absurdalnie, ale dokładnie taka sytuacja spotkała mnie — i mam nadzieję, że to po prostu nieporozumienie, które da się naprawić. Proszę o ponowne, uczciwe rozpatrzenie sprawy, najlepiej w oparciu o konkretne dane (np. IP, SteamID, logowania), a nie tylko sam nick.

• Junior Admin
Opublikowano

Były konkretne dane, a mianowicie IP z tej samej puli; różniła się tylko ostatnia cyfra (w poście ukryte z powodu ukrycia danych osobowych; mogę Ci je podsłać niewyblurowane na pw). Patrząc na to, że nicki były również te same to tutaj przypadku nie ma.

Z racji, że to powtórne odwołanie to @ ZacK , @ sitru , @ BlaDy*  niech ktoś z waszej trójki podejmie ostateczną decyzję.

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.